Kvalificerede polske håndværkere – unik rekrutteringsproces

Polsk håndværker i fuldt gang med vigtigt lagerarbejde som vikar
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Har du brug for polsk arbejdskraft? Vi har et helt unikt stort udvalg af kompetente polske håndværker rekrutteret fra vores polske kontor. Ring med det samme, hvis du har brug for polske tømrere, gartnere, malere, svejsere, murere, elektrikere, smede – eller noget helt ottende. 

Kompetente polske håndværkere - vores unikke rekrutteringstilgang

BlueCollar tilbyder fleksible, kompetente og motiverede polske håndværkere til din virksomhed. Vores polske arbejdskraft er nøje udvalgt og kvalitetssikres via en gennemprøvet rekrutteringsproces.

Vi har rekrutteringskontor i Polen, så vi er tæt på kernen. Vores koordinatorer har et stort kendskab til den polske kultur og er via deres erfaring med polske vikarer blevet exceptionelle til at spotte de rette kandidater.

Kontakt os her, hvis du har brug for polske håndværkere til effektiv opgaveløsning.  

3 grunde til at vi kan vælge de rigtige polske håndværkere til alle typer opgaver


1: Vi har forståelse for de polske værdier
(og formår at bruge dem til at øge arbejdsmoral- og trivsel)

Hos BlueCollar forstår og anerkender vi den polske arbejdskultur, og vi har lært, hvilke værdier, der er unikke for polske håndværkere.

Desuden snakker vi sproget – og har derigennem en god forståelse for både det store billede og de små nuancer, der driver vores polske arbejdskraft.

Derfor ved vi, hvordan vi kan motivere vores vikarer og sørge for høj arbejdstrivsel, så de i sidste ende kan levere at godt stykke arbejde for vores kunder.  

2: Vi har et kæmpe netværk (vi behøver ikke vælge den første og bedste kandidat)

VI står i den privilegerede situation, at vi har mange kompetente vikarer at vælge imellem i rekrutteringsprocessen.

Det skyldes vores enorme netværk, som vi har opbygget gennem mange gode og produktive år i branchen. Vi har et godt ry blandt virksomheder og kunder – men også blandt vikarerne.

Vi lærer vikarerne at kende, og de anbefaler os til deres bekendte. Og når vi samtidig er fysisk til stede i Polen via vores lokale rekrutteringskontor, er det nemt at etablere gode og vedvarende kontaktflader.

3: Kundecentrisk tilgang (vi vælger håndværkere, som kunderne har brug for)

Når vi udvælger vikarer, tager vi udgangspunkt i en grundig forventningsafstemning med kunden (læs mere om vores 7 faste spørgsmål lige her).

På den måde kommer vi helt tæt på, hvad kunden reelt set har brug for.

Dette aspekt hører også tæt sammen med vores store netværk, der netop muliggør, at vi kan sende specialiseret arbejdskraft afsted til vores kunders specifikke behov.

Uvildig anbefaling af polske håndværkere

Fordi vi er så integrerede i den polske kultur, er det muligt for os altid at få uvildige anbefalinger af polske håndværkere.

Uanset opgaven bestræber vi os på at vælge den helt rette mand eller kvinde til opgaven. Her trækker vi meget på vores store netværk, som sikrer de rette anbefalinger af polske håndværkere, så opgaven bliver løst, som den skal.

Hvorfor har vi valgt at arbejde med polske håndværkere?

Det har givet sig selv langt hen ad vejen, at polsk arbejdskraft skulle være en meget stor del af vores forretning.

Polske håndværkere er dygtige, hårdtarbejdende og overkommelige at betale for de danske virksomheder. Derudover er de flinke og gode mennesker, der møder flittigt på arbejde.

Polske håndværkere føler sig tilpasse og hjemme i Danmark, og de fortjener en god og fair behandling – hver gang. Det tilbyder vi dem, med faste aftaler og overenskomster på gode niveauer.

I dag er der knap 100.000 østeuropæere beskæftiget i Danmark, hvoraf polakker er en stor del af denne statistik. Fordi de lykkes så godt i Danmark, forventer vi kun, at det tal kommer til at stige.

Polske vikarer til en bred vifte af fagområder

Uanset opgaven har vi kompetent polsk arbejdskraft, der matcher.

Vi kan tilbyde følgende:

Polske tømrere

Vores polske tømrere er punktlige, kompetente og hårdtarbejdende. De løser alle opgaver indenfor:

  • Renovering, herunder både af private og erhvervsboliger, samt af enkelte rum som f.eks. køkkener og bade. Vi har særligt gode erfaringer med totalrenoveringer, hvor vi gerne går ind og projektstyrer, hvis der er behov for det.
  • Reparationer, herunder både af små og store byggerier og boliger, interiør og tage
  • Byggekonstruktioner, herunder f.eks. af sommerhuse, villaer eller kontorbygninger. 

Polske malere

Vores polske malere er skarpe med en pensel og dækker hele landet. 

Vi tilbyder både malerarbejde til private og erhverv. Vi har særligt ekspertise med større malerprojekter, der kræver stor mængde arbejdskraft. 

Polske murere

Har du brug for et godt og ærligt stykke arbejde, der ikke tager en evighed at få færdiggjort?

Vores polske murere er på pletten, uanset om det gælder omfattende boligbyggerier – eller om der “bare” skal bygges et nyt sommerhus.

Vi har selvfølgelig også polske smede, polske elektrikere, polske svejsere og polske gartnere, der er mere end klar til at komme ud og udføre et godt stykke arbejde. 

Fleksibel polsk arbejdskraft

Vi rekrutter polske håndværkere til alle dele af byggebranchen og den danske industri. Læs mere om vores rekrutteringsområder her.

Vi sørger altid for at lave fleksible aftaler, der kommer begge parter til gode.

Timepris på polske håndværkere

Det er svært at give en konkret timepris på vores polske håndværkere, da denne bl.a. afhænger fagområdet og den konkrete opgave, det drejer sig om.

Vi baserer vores timepris på følgende faktorer:

1: Hvilken opgave drejer det sig om?

2: Hvor mange vikarer har du brug for?

3: Hvornår begynder og slutter arbejdet?

4: Har du bestemte krav til sprogkundskaber og erfaringer?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Magdalena Bahrami

Direktør & Indehaver

Magdalena-Bahrami