Onboarding – sådan bliver vores vikarer til dine nøglemedarbejdere

Billede1
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser
Af Casper Sørensen

Af Casper Sørensen

Driftschef

Ny arbejdskraft er en dyr og tidskrævende proces – og netop derfor er det blot desto mere vigtigt at holde på den og sikre maksimal performance

I den forbindelse har onboarding af nye medarbejdere aldrig været vigtigere. Med et velorganiseret onboarding-program kan man bl.a. sikre de nye medarbejderes trivsel, motivation og ansvarsbevidsthed.

Table of Contents

Kort sagt sikrer onboarding, at medarbejderen hurtigere er i stand til at bidrage til arbejdspladsen på et højt niveau.

Onboarding er en disciplin, vi hos BlueCollar prioriterer højt. Det er vigtigt for os, at vores vikarer allerede fra første arbejdsdag er klar til at yde 100% for dig – uanset om det er på byggepladser, i erhvervskøkkener eller en hvilken som helst anden arbejdsplads.

Herunder gennemgår vi mere præcist, hvad onboarding er, og hvordan det kommer dig til gode.

Hvad er onboarding af nye medarbejdere?

Onboarding er på mange måder det samme som oplæring af nye medarbejdere. Det er en proces, der introducerer den nye medarbejder til det fagmiljø, vedkommende skal være en del af.

Onboarding kan f.eks. indebære at sikre, at vikaren fra starten får den rette tilknytning til chef og kontaktpersoner. Samt at vikaren hurtigt bliver tryg med arbejdsopgaver, mødetider, pauser og andet praktisk tilhørende jobbet.

Onboarding er også til for, at vikaren føler sig værdifuld og motiveret, så du med rette kan stille krav til indsats, ansvar og resultater.

Hos BlueCollar tager vi kontrol over onboarding-processen, så intet er overladt til tilfældighederne.

Vi oplærer vores vikarer lige fra rekruttering til første arbejdsdag hos dig, så de fra start leverer på højeste niveau.

Eksempelvis onboardes tømrervikarer til at begå sig på multinationale byggepladser og opvaskervikarer til at navigere i store erhvervskøkkener.

onboarding2

Onboarding af nye medarbejdere – sådan får vi vores vikarer godt i gang

Onboarding af vikarer starter i selve rekrutteringsprocessen. Fra dag ét støtter vi vikaren, så vikaren tilvænnes fagmiljøet og får indsigt i den slags opgaver, vikaren kommer til at løse i fremtiden. På samme måde introducerer vi relevante arbejdsgange, rutiner og værdier.

Vi tager imod vikaren med mere end blot en velkomstbuket og et håndtryk. Vi sørger for, at vikaren føler sig tilpas, motiveret og engageret.

Vi sparrer med og følger op på vores vikarer – både under rekrutteringen, efter første arbejdsdag hos dig og undervejs i onboarding-processen.

Onboardede vikarer er klar til at arbejde hårdt – allerede fra første arbejdsdag

Effektiv onboarding kan ses på bundlinjen. God onboarding mindsker nemlig perioden mellem ansættelse og effektiv opgaveløsning.

Medarbejderen får simpelthen større værdi for dig på kortere tid – og det er, som du ved, mange penge værd.  

Hos BlueCollar har vi specialiseret os i onboarding-processen. Det betyder, at vores vikarer – dine nye medarbejdere – fra dag ét yder på et højt niveau.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for mere info om vores tilgang til onboarding.