Tlf. +45 702 35 702 info@bluecollar.dk
Vikarbureau specialiseret i at levere udenlandsk arbejdskraft

Aktuelt

Fuldtids Salgskoordinator til BlueCollar i Odense

Fuldtids Salgskoordinator til BlueCollar i Odense

Fuldtids Salgskoordinator til BlueCollar i Odense BlueCollar er et specialiseret vikarbureau beliggende på Agerhatten i Odense SØ. Vi beskæftiger os med at servicere kunde, indenfor primært industri segmentet, med kvalificerede vikarer til produktionen. Vikarbureauet...

read more
Dansk Industri

Dansk Industri

Dansk Industri BlueCollar har endnu engang deltaget ved et Erhvervstræf under Dansk Industri. Denne gang var det hos lokalafdeling DI Lolland-Falster. Emnet var - Stærke virksomheder Stærke samfund. Da der er stor mangel på arbejdskraft var formålet bl.a. at drøfte...

read more
Certificeret af VikarBranchen 2019

Certificeret af VikarBranchen 2019

  BlueCollar A/S har gennemført og bestået VikarBranchens stikprøvekontrol af deres lønsystem den 9. januar 2018 for en periode i oktober og november 2017. Kontrollen omfatter 10 tilfældigt udvalgte vikarer og er gennemført af en revisor fra PwC, Trekantsområdet....

read more

Referencer fra kunder og vikarer

Af diskretionshensyn har vi valgt at anonymisere nogle af vores kunder, som her udtaler sig om deres erfaring med os som leverandør af vikarer.

Søren Mosevang, salgsdirektør, Hosta Industries A/S:
“Vi havde behov for kvalificeret arbejdskraft indenfor svejsning og havde udtømt alle muligheder ved dansk orienterede vikarbureauer, hvorfor vi kontaktede to forskellige udenlandsk orienterede vikarbureauer. BlueCollar kom med det bedste bud og vi fik den første medarbejder til test. Medarbejderen bestod testen med højest mulig score på svejsekvalitet. Medarbejdere var arbejdsom, kvalitetsbevidst og havde gode sprogkundskaber, så der var ingen forhindringer under opstarten. Vi vil ved en senere lejlighed uden tvivl bruge BlueCollar igen og kan anbefale kvaliteten.”


Direktør fra skibsbranchen:
”Da jeg talte med Magdalena fra BlueCollar, var vi allerede i gang med rekrutteringsprocessen selv. Vi havde fået over 100 jobansøgninger, så vi mente, at vi sagtens kunne klare ansættelsen af nye medarbejdere selv.
Efter 2 måneder måtte vi dog smide håndklædet i ringen og kontakte BlueCollar. For vi havde testet de profiler, vi havde valgt ud fra ansøgningerne – og måtte simpelthen konstatere, at vi ikke kunne bruge nogen af dem. Nu har vi fået de fire kompetente medarbejdere, vi skulle bruge gennem BlueCollar, og vi er fuldt ud tilfredse.  Næste gang ringer jeg til Magdalena med det samme.”


Produktionschef i fødevareindustrien:
”I vores virksomhed har vi 70 østeuropæiske vikarer fra BlueCollar ansat. Hvis jeg skal illustrere med et eksempel, hvorfor vi er kunde hos BlueCollar, må det være dette:
En fredag står det klart, at vi har behov for, at 30 personer arbejder i weekenden på grund af en stor ordre. Kl. 15 om eftermiddagen kalder vi de 70 vikarer sammen og fortæller om situationen. De meldte sig alle. Jeg behøver vist ikke sige, hvad det betød for vores virksomhed …”


Administrerende direktør i produktionsvirksomhed:
”Lønmæssigt ligger vikarerne fra BlueCollar på samme niveau som vores danske medarbejdere. Men det giver os fleksibilitet, og ren administrativt er det meget nemt for os.”


Polsk vikar ansat i dansk industrivirksomhed:
”Det er meget uoverskueligt at skulle rejse til et andet land for at arbejde. Hvordan er reglerne, hvordan er kulturen, hvordan får man en bolig og hvad med sproget? Det har været en stor tryghed at blive ansat via BlueCollar, hvor de forstår polsk og hvor de hjælper så meget, som de gør. Jeg har ikke følt, at jeg stod alene på noget tidspunkt.”

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Ring nu tlf. +45 702 35 702

E-mail: info@bluecollar.dk