Professionelle opvaskervikarer til erhvervskøkkener

Mangler du pålidelige og hårdtarbejdende opvaskervikarer? Vores fleksible opvaskervikarer kan sikre dig et optimalt køkken.

Stort køkken
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Mangler du pålidelige og hårdtarbejdende opvaskervikarer til dit køkken? Tilmed effektive opvaskervikarer, der sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde?

Så kan vi hjælpe. Vi har en stor database af vikarer, der kan sikre effektiv opgaveløsning i f.eks. dit industrikøkken eller lignende større køkken.

Husk, at vi også tilbyder vikararbejdskraft til en lang række andre brancher – bl.a. køkkenvikarer, rengøringsvikarer, VVS-vikarer og elektrikervikarer

Opvaskervikarer arbejdsområder

Vi ved, hvor afgørende det er for større foretagender at have et rent, velfungerende og effektivt køkken. Derfor tilbyder vi udelukkende ansvarsbevidste og fleksible opvaskervikarer, så du både sparer tid og undgår varsler fra Fødevare- og sundhedsmyndighederne.

Vores opvaskervikarer sørger bl.a. for, at:

  • Dit køkken er rent og skinnende
  • Kvaliteten af rengøringen sikrer gode sanitære forhold
  • Hygiejnekravene overholdes
  • Redskaber og service er rent og klar til tiden

Og meget mere. Fordi vores opvaskervikarer har en bred vifte af kompetencer og færdigheder, kan vi tilbyde effektiv opgaveløsning inden for både hotel-, restaurations- og kantinebranchen samt andre foretagender med lignende behov.

Gør som mange af vores tilfredse samarbejdspartnere og lej vores opvaskervikarer. Vi sørger for professionel og pålidelig arbejdskraft og sikrer dermed, at dit køkken fungerer optimalt.

Få opvaskervikarer til hjælp i pressede tider

Vi beskæftiger flere hundrede vikarer med diverse arbejdsfunktioner. Med vores mange års erfaring i vikarbranchen kan vi med stor nøjagtighed rekruttere de rette vikarer til lige netop dit behov.

 

Vi leverer kompetente opvaskervikarer, så du i pressede tider, når tempoet er højt, kan få den rette hjælp. Sammen skræddersyer vi en unik løsning til dig, og det gør vi bl.a. ved en indledende samtale med dig, hvor vi drøfter følgende:

 

  • Hvor mange opvaskervikarer har du brug for?
  • Hvilke konkrete arbejdsopgaver skal løses – og i hvilken branche?
  • Hvor længe skal du bruge vikarerne?

 

Hos BlueCollar lægger vi vægt på dialogen med dig, så vi er sikre på, at dine specifikke behov dækkes. Det sikrer trivsel, tillid og tryghed.

Lad os tage os af det administrative – så kan du fokusere på arbejdskraften

Som et erfarent vikarbureau har vi opbygget en stor tillid og tiltro til vores rekrutteringsproces. Med ekspertviden opbygget gennem mange år i branchen sørger vi for, at vores professionelle opvaskervikarer ved, hvad diverse arbejdsopgaver kræver – og hvordan de løses.

Som en naturlig del af rekrutteringsprocessen tager vi os af alt det administrative – f.eks. kontrakt, løn, bolig, evaluering og overenskomst.

På den måde skal du blot sørge for at tage imod dine opvaskere og byde dem velkommen til deres nye arbejdsplads.

Vilkår og pris på opvaskervikarer

Da vi ikke har en fast pakkeløsning, har vi heller ikke en fast pris. Vi aftaler prisen på baggrund af det samarbejde, vi indgår med dig.

Vores største aktiv er den solide arbejdskraft, vi kan tilbyde – uanset hvilken arbejdsopgave, du ønsker at få løst. Og det er på baggrund af dette, at vi finder frem til en passende prisløsning.

Du kan altid ringe til os eller sende en mail, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.