Professionelle opvaskervikarer til erhvervskøkkener

Mangler du pålidelige og hårdtarbejdende opvaskervikarer? Vores fleksible opvaskervikarer er garant for effektivt arbejde i alle typer køkkerner.

Stort køkken
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Mangler du pålidelige og hårdtarbejdende opvaskervikarer til dit køkken – der sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde?

Så kan vi hjælpe. Vi har en stor database af vikarer, der kan sikre effektiv opgaveløsning i f.eks. dit industrikøkken eller lign. større køkken.

Husk, at vi også tilbyder vikararbejdskraft til en lang række andre brancher – bl.a. køkkenvikarer, rengøringsvikarer, VVS-vikarer og elektrikervikarer

Opvaskervikarer arbejdsområder

Vi ved, hvor afgørende det er for større køkkener konstant at have tilstrækkelig arbejdskraft – der ved, hvordan opgaver bedst udføres.

Derfor tilbyder vi udelukkende ansvarsbevidste og fleksible opvaskervikarer, så du både sparer tid og undgår varsler fra Fødevare- og Sundhedsmyndighederne.

Vores opvaskervikarer sørger bl.a. for, at:

  • Dit køkken er rent og skinnende
  • Kvaliteten af rengøringen sikrer gode sanitære forhold
  • Hygiejnekravene overholdes
  • Redskaber og service er rent og klar til tiden

Og meget mere. Fordi vores opvaskervikarer har en bred vifte af kompetencer og færdigheder, kan vi tilbyde effektiv opgaveløsning inden for både hotel-, restaurations- og kantinebranchen mm.

Gør som vores andre kunder og gør brug af vores dygtige opvaskervikarer. Vi sørger for professionel og pålidelig arbejdskraft og sikrer dermed, at dit køkken fungerer optimalt.

Få opvaskervikarer til hjælp i pressede tider

Opvaskervikar ved at sætte en bakke med glas ind i opvaskeren

Med vores mange års erfaring i vikarbranchen kan vi med stor nøjagtighed rekruttere de rette opvaskervikarer til lige netop dit behov.

Vi leverer kompetente opvaskervikarer, så du i pressede tider, når tempoet er højt, kan få den rette hjælp. Sammen skræddersyer vi en unik løsning til dig, bl.a. via en indledende samtale, hvor vi drøfter følgende:

  • Hvor mange opvaskervikarer har du brug for?
  • Hvilke konkrete arbejdsopgaver skal løses – og i hvilken branche?
  • Hvor længe skal du bruge vikarerne?

På den måde er vi sikre på, at dine specifikke behov dækkes. Det sikrer trivsel, tillid og tryghed.

Lad os tage os af det administrative – så kan du fokusere på arbejdskraften

Som et erfarent vikarbureau har vi opbygget en gennemført rekrutteringsproces. Med ekspertviden opbygget gennem mange ved vi, hvad opvaskervikarer skal kunne for at lykkes i store køkkener.

Som en naturlig del af rekrutteringsprocessen tager vi os af alt det administrative – f.eks. kontrakt, løn og bolig.

På den måde skal du blot sørge for at tage imod dine opvaskere og byde dem velkommen til deres nye arbejdsplads.

Vilkår og pris på opvaskervikarer

Da vi ikke har en fast pakkeløsning på opvaskervikarer, har vi heller ikke en fast pris. Vi aftaler prisen på baggrund af det samarbejde, vi indgår med dig.

Du er altid velkommen til at række ud for en uforpligtende dialog. Derefter kan vi, baseret på dine unikke behov, strikke et optimalt tilbud sammen til dig. 

Du kan altid fange os på både telefon og mail