Professionelle rengøringsvikarer til erhvervsrengøring

Leder du efter kompetente og pligtopfyldende rengøringsvikarer til din virksomhed? Hos BlueCollar har vi en stor database af effektive servicemedarbejdere, der sørger for skinnende rene lokaler.

rengøringsvikar på arbejde i flotte lokaler med dæmpet belysning
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi ved, at rene lokaler er essentielt for gode arbejdsforhold. Vores professionelle rengøringsvikarer sikrer gode, rene forhold og et sundt indeklima med det rigtige udstyr og højt kompetenceniveau.

Husk også, at vi har et bredt udvalg af vikarer fra andre brancher – f.eks. køkkenvikarer, VVS-vikarer, opvaskervikarer og andre håndværkervikarer

Vi finder den helt rigtige rengøringsløsning til dine behov

Vi dækker alle rengøringsopgaver til erhverv. Så uanset hvilke rengøringsopgaver du står og mangler vikarer til, finder vi den helt rigtige arbejdskraft til dig.

Vores rengøringsvikarer dækker bl.a. følgende områder.:

  • Hoteller
  • Restaurationer
  • Virksomheder og kontorer
  • Diverse institutioner
  • Butiksrengøring
  • Lager

Vores vikarer udfører f.eks. følgende rengøringsopgaver:

  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Generel erhvervsrengøring
  • Rengøring af store og små lokaler

Uanset arbejdsopgave lægger vi og vores vikarer vægt på kvalitet og grundighed.

Er du tvivl, om vi også kan hjælpe dig? Så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog!

Fleksibilitet og kvalitet – find din rengøringsløsning hos BlueCollar

Hos BlueCollar ved vi, at fleksibilitet og kvalitet er vigtigt. Derfor har alle vores rengøringsvikarer de nødvendige kurser og certifikater for at udføre professionel rengøring.

Uanset om du har et akut behov for rengøringspersonale i en kort tidsperiode, eller du leder efter en permanent løsning til dit rengøringsbehov, leverer vi den fleksible arbejdskraft, som du søger.

Vi aftaler i samråd med dig, hvilken tidsperiode du har brug for rengøringsmandskab. Leder du efter en mere permanent løsning, hjælper vi også med dette.

Læs evt. mere om vores Try and Hire koncept, hvor du har mulighed for at finde ud af, om den ekstra arbejdskraft passer til dig.

Sådan får du den bedste erhvervsrengøring

For at du kan få den bedste vikarløsning og arbejdskraft til din virksomhed, skræddersyer vi en aftale, som passer til dine behov og kriterier.

Vi har derfor ingen faste pakker – vi ved nemlig, hvor vigtig fleksibilitet er, hvis det skal gå hurtigt. Høj fleksibilitet giver også det bedste resultat for dig som virksomhed, så du kan få det maksimale ud af din nye arbejdskraft.

Vi tager os af alt det administrative i rekrutteringsprocessen, herunder både rekruttering, overenskomst, løn, kontrakt og meget andet. Vi sørger, kort sagt, for alt det praktiske og letter derigennem processen for dig.

Uforpligtende dialog om erhvervsrengøring

Hvis du har brug for dygtige og erfarne rengøringsvikarer, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.