Tlf. +45 702 35 702 info@bluecollar.dk
Vikarbureau specialiseret i at levere udenlandsk arbejdskraft

Udenlandsk arbejdskraft er kendetegnet af stor arbejdsvillighed

En af vores kunder har konstant mellem 15 og 70 udenlandske vikarer. Kunden har benyttet vores service siden 2006, og således har vi fulgt hinanden gennem op- og nedture, finanskriser etc. Årsagen til kundens fortsatte brug af polsk arbejdskraft er den enkle, at de arbejder effektivt.

Udenlandsk arbejdskraft er ofte kendetegnet af arbejdsvillighed og effektivitet.

Årsagen til denne effektive arbejdskultur i mange andre lande kan vi kun gisne om. Et bud er at der i andre lande ikke har været tradition for, at medarbejderne stiller spørgsmål eller kommer med idéer til, hvordan man kan optimere arbejdet. Medarbejdernes engagement på et mere overordnet plan er ofte en stor gevinst for virksomhederne, men i visse jobs handler det mere om at få noget produceret, end det handler om at udvikle nye metoder. Her har den udenlandske kultur en klar fordel, og det mærker vi tydeligt, når vi bliver kontaktet ang. ansættelse af udenlandsk arbejdskraft.

Læs her en artikel fra Fyens Stiftstidende om, hvorfor en fynsk industrivirksomhed bruger østeuropæisk arbejdskraft

v

Østeuropæisk arbejdskraft er effektiv arbejdskraft

”Det vigtigste motiv for at benytte østeuropæisk arbejdskraft er for den største andel af virksomhederne ’mangel på kvalificeret dansk arbejdskraft’. Dette omhandler tilsyneladende kun i mindre grad egentlige faglige kompetencer, men i høj grad at virksomhederne oplever østeuropæere som bl.a. ’mere arbejdsvillige’, med ’mindre fravær’ og ’mere fleksible i forhold til tilrettelæggelse af arbejdstiden’.”

Søren Kaj Andersen og Jonas Felbo-Kolding, Danske virksomheders brug af østeuropæisk arbejdskraft, Københavns Universitet, 2013

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Ring nu tlf. +45 702 35 702

E-mail: info@bluecollar.dk