Tlf. +45 702 35 702 info@bluecollar.dk
Vikarbureau specialiseret i at levere udenlandsk arbejdskraft

Fleksibel arbejdskraft er guld værd for virksomhederne

Det er enhver arbejdsgivers ønske, at den enkelte medarbejder udviser stor fleksibilitet. Og det gør mange medarbejdere også i det omfang, de kan få det til at hænge sammen med deres privatliv. For vores vikarer er fleksibiliteten en selvfølge. For de er her for at arbejde. Og kun det.

Søren Kaj Andersen, lektor og centerleder på Sociologi, Københavns Universitet udtaler: ”De [østeuropæere] er meget motiverede, er typisk relativt unge og har ikke nogen familie med. De er her for at tjene penge, så de er meget fleksible og opsatte på at arbejde mange timer.”

v

Medarbejderne er der, når det brænder på

”I vores virksomhed har vi 70 udenlandske vikarer fra BlueCollar ansat. Hvis jeg skal illustrere med et eksempel, hvorfor vi er kunde hos BlueCollar, må det være dette:

En fredag står det klart, at vi har behov for, at 30 personer arbejder i weekenden på grund af en stor ordre. Kl. 15 om eftermiddagen kalder vi de 70 vikarer sammen og fortæller om situationen. De meldte sig alle. Jeg behøver vist ikke sige, hvad det betød for vores virksomhed …”

Produktionschef i fødevareindustrien

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Ring nu tlf. +45 702 35 702

E-mail: info@bluecollar.dk