Tlf. +45 702 35 702 info@bluecollar.dk
Vikarbureau specialiseret i at levere udenlandsk arbejdskraft

Vikarer med faglige kompetenter

Vores kunders krav til vikarernes faglige kompetence er ufravigeligt – og det bør det også være. Det er desværre bare ikke altid så nemt at finde kompetente vikarer i Danmark. Men retter vi blikket ud over landegrænsen, findes der mange kompetente udenlandske vikarer. Udenlandske vikarer er attraktive for danske virksomheder på grund af deres høje faglighed og kompetencer.

Vikarer fra Polen og andre østeuropæiske lande er godt uddannede

I østeuropæiske lande som Polen, Rumænien og Litauen er uddannelsesniveauet inden for fx håndværksfagene højt, og der er lang tradition for, at man er stolt af sit håndværk. Det medfører en glæde ved at udføre sit arbejde. Polske vikarer samt vikarer fra Rumænien og Litauen har vi stor erfaring med at formidle til danske virksomheder, som er yderst tilfredse med det arbejde, de udfører.

v

Vi finder kompetente vikarer

Her er et eksempel på, hvordan vi hjælper med at finde østeuropæiske vikarer med de faglige kompetencer og egenskaber, som kunden har brug for:

”Da jeg talte med Magdalena fra BlueCollar, var vi allerede i gang med rekrutteringsprocessen selv. Vi havde fået over 100 jobansøgninger, så vi mente, at vi sagtens kunne klare ansættelsen af nye medarbejdere selv.

Efter 2 måneder måtte vi dog smide håndklædet i ringen og kontakte BlueCollar. For vi havde testet de profiler, vi havde valgt ud fra ansøgningerne – og måtte simpelthen konstatere, at vi ikke kunne bruge nogen af dem. Nu har vi fået de fire kompetente medarbejdere, vi skulle bruge gennem BlueCollar, og vi er fuldt ud tilfredse. Næste gang ringer jeg til Magdalena med det samme.”

Direktør fra skibsbranchen – og kunde ved BlueCollar

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Ring nu tlf. +45 702 35 702

E-mail: info@bluecollar.dk