Rekruttering af medarbejdere: Vi finder din nye arbejdskraft

Vi tilbyder rekruttering af medarbejdere til større opgaver i byggebranchen og industrien, hvor der er behov for ekstra arbejdskraft.

BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi rekrutterer kandidater fra vores egne rekrutteringskontorer – og sørger vi for specialiseret mandskabsudlejning til dig og den opgave, du skal have løst.

Husk, at vi står for hele rekrutteringsprocessen, herunder alt det administrative såsom skat, bolig og ansættelseskontrakt, hvilket letter processen enormt for dig som virksomhed.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige arbejdskraft. Derfor er vores rekrutteringsproces kvalitetssikret gennem mange års vigtige erfaringer, som sikrer, at vi hver eneste gang kan finde det helt rigtige match til din virksomhed.

Hvad er rekruttering?

Rekruttering er essentielt udvælgelse og tiltrækning af nye medarbejdere. Før du kan finde den helt rigtige nye medarbejder, er det vigtigt, at din virksomhed ved, hvilken medarbejder der er behov for, og hvad jobbet indebærer.

Der skal bl.a. være styr på følgende, før processen med rekruttering af nye medarbejdere kan begynde:

  • Titel og arbejdsopgaver
  • Personlige egenskaber, erfaringer og andre krav, som stillingen kræver
  • Beregnet arbejdstid- og mængde

Herefter kan vi som vikarbureau søge og udvælge blandt vores kandidater, og derigennem sortere og analysere de relevante kandidater til din virksomhed og den aktuelle opgave, der skal rekrutteres til.

Rekruttering af nye medarbejdere til din virksomhed – sådan gør vi

Ved brug af vores egne rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien laver vi grundige screeninger af potentielle kandidater med fokus på både faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber. Kun de bedste bliver føjet til vores database.

Vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med at dække den arbejdskraft og de kompetencer, som din virksomhed har brug for.

Vores målrettede proces gør det nemmere for dig, som har behov for ekstern rekruttering af medarbejdere. Før vi kan udarbejde et konkret tilbud til dig, har vi brug for:

  • Jobbeskrivelse
  • Ønsker og krav til vikaren/medarbejderen
  • De praktiske foranstaltninger, fx arbejdssted og ansættelsesperiode

På baggrund af dette kan vi give en pris, som dækker alle omkostningerne ved rekruttering af din fremtidige medarbejder via BlueCollar.

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

BlueCollars kvalitetsgaranti

Efter aftaleindgåelse baseret på godkendt tilbud starter rekrutteringsprocessen. Her tages straks kontakt til vores rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien, som finder de dygtige vikarer.

Vi screener alle de vigtige og nødvendige informationer såsom CV, certifikater og andre dokumenterede praktiske erfaringer. Det giver sikkerhed og tryghed i rekruttering af nye medarbejdere, når du ved, at du altid får de mest kompetente og dygtige medarbejdere.

Hvis du vil rekruttere en  medarbejder, som du potentielt gerne vil fastansætte, kan vi også hjælpe. Denne proces kaldes “try and hire”. 

Få dækket dine behov – med sikkerhed i processen

BlueCollar er medlem af både Dansk Byggeri, Dansk Industri og certificeret af VikarBranchen. Dette giver sikkerhed og tryghed for vores vikarer og for dig som kunde.

Mange virksomheder har behov for at rekruttere nye medarbejdere løbende til deres forskellige projekter, og derfor varierer behovet i de forskellige brancher.

Vores rekruttering af medarbejdere dækker de mange forskellige håndværkerbrancher, vi arbejder med. Det er f.eks.: tømrere, VVS’ere, malere, elektrikere, murere og smedevikarer