Rekruttering af medarbejdere: Sådan finder vi din nye arbejdskraft

Med vores unikke, specialiserede rekrutteringsproces er du sikret de bedste medarbejdere til større opgaver i byggebranchen og industrien.

BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige arbejdskraft. Vi rekrutterer derfor kun kandidater fra vores egne lokale rekrutteringskontorer – og sørger derigennem for specialiseret mandskabsudlejning til dig og den opgave, du skal have løst.

Husk, at vi står for hele rekrutteringsprocessen, herunder alt det administrative såsom skat, bolig og ansættelseskontrakt, så du kun skal fokusere på at tage godt imod dine nye medarbejdere. 

Læs evt. mere om, hvordan international rekruttering fungerer. 

internationale medarbejdere taler sammen og peger på en skærm og er glade

Giv os et kald på +45 702 35 702 – eller kontakt os her, hvis du har brug for rekruttering af dygtige medarbejdere. Vi leverer kvalificeret arbejdskraft hurtigt og effektivt.

Rekruttering af nye medarbejdere til din virksomhed – sådan gør vi

Ved brug af vores egne rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien laver vi grundige screeninger af potentielle kandidater med fokus på både faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber. Kun de bedste bliver føjet til vores database.

Vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med at dække den arbejdskraft og de kompetencer, som din virksomhed har brug for.

Før vi kan udarbejde et konkret tilbud til dig, tager vi en dialog, hvor vi afklarer følgende:

  • Jobbeskrivelse
  • Ønsker og krav til nye medarbejdere
  • De praktiske omstændigheder, fx arbejdssted og ansættelsesperiode

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om din næste rekruttering. 

BlueCollars kvalitetsgaranti

Efter aftaleindgåelse starter rekrutteringsprocessen. Her tages straks kontakt til vores rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien, som finder de dygtige vikarer.

Vi screener alle de vigtige og nødvendige dokumenter, herunder f.eks. CV og relevante certifikater. Vi tager os god tid i denne proces, da vi vil sikre os, at du får de mest kompetente og dygtige medarbejdere.

Få dækket dine behov – med sikkerhed i processen

BlueCollar er medlem af både Dansk Byggeri, Dansk Industri og certificeret af VikarBranchen. Dette giver sikkerhed og tryghed for vores vikarer og for dig som kunde.

Vores rekruttering af medarbejdere dækker de mange forskellige brancher, vi arbejder med. Det er f.eks.: tømrere, VVS’ere, malere, elektrikere, murere og smedevikarer