Søger du hårdtarbejdende rumænske vikarer?

Vi rekrutterer fra markedets største database med kun de dygtigste rumænske vikarer til rådighed.

Dedikeret og fokuseret rumænsk vikar klædt i klassisk håndværkertøj med kasket
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Har du brug for pålidelige og dygtige rumænske vikarer?

Hos BlueCollar har vi specialiseret os i rekruttering af kompetente rumænske håndværkervikarer. Vi håndplukker den bedste rumænske arbejdskraft direkte fra vores rekrutteringskontor i Rumænien.

På den måde kan du fokusere din energi på andre profitskabende opgaver – som f.eks. tilbudsgivning

Ring med det samme, hvis du har brug for rumænske gartnere, landbrugsarbejdere, svejsere, malere, tømrere, elektrikere, smede – eller noget helt ottende.

Vi oplever stigende efterspørgsel på rumænske håndværkere

Og det er helt naturligt. For vores rumænske vikarer bliver ved med at imponere hos de virksomheder, vi sender dem ud til. Vi hører jævnligt flotte roser som ”kompetente”, ”arbejdsglade” og ”pålidelige” fra vores kunder.

Det er vi selvfølgelig glade for – og derfor fortsætter vi med at udvikle og dygtiggøre os i rekruttering af rumænske vikarer, så vi kan opretholde det samme høje niveau, vores kunder er blevet vant til.

Vi er medlemmer af både Dansk Byggeri og Dansk Industri, ligesom vi er certificeret af VikarBranchen. Det giver sikkerhed og tryghed for vores vikarer – og for dig som kunde.

Sådan rekrutterer vi vores rumænske håndværkere – 3 gennemprøvede trin

Når vi rekrutterer rumænsk arbejdskraft, bruger vi den samme tilgang hver gang. Og forklaringen er egentlig meget simpel – vores tilgang virker. 

1: Vi drager nytte af vores kæmpe netværk

Når vi hjælper virksomheder med at løse opgaver i industrien og byggebranchen, står vi heldigvis i den fantastiske situation, at vi har masser af kompetente vikarer at vælge imellem.

Og det udnytter vi selvfølgelig – i stor stil. Vi udvælger kun de bedste vikarer – og hvis det skulle ske, at vi ikke har dygtige nok vikarer til rådighed, takker vi selvfølgelig nej til opgaven.

Det er dog ikke sket endnu…

2: Vi bruger vores store forståelse for den rumænske kultur

Vi har rekrutteringskontor i Rumænien og er dermed tæt på ”kilden” så at sige. At være dér, hvor tingene sker, har givet os en indgående forståelse for rumænske værdier og rumænsk kultur.

Denne forståelse bruger vi aktivt, når vi skal briefe vores vikarer om arbejdsopgaven og motivere dem i deres daglige arbejde.

Derudover bruger vi selvfølgelig denne forståelse, når vi skal matche vikaren til opgaven.

3: Vi vælger de vikarer, som kunden har brug for (kundecentrisk tilgang)

Når vi skal vælge vikarer til en opgave, går vi ikke efter den ”første og bedste” løsning og vælger de vikarer, der lige er bekvemme for os at vælge.

Vi ved, hvor meget det rette ”match” betyder for opgaveløsningen, og derfor går vi nøje efter kun at bruge vikarer, som passer ind i kundens DNA og arbejdsfilosofi.

Det kalder vi en kundecentrisk tilgang – og den har vi haft stor succes med.

Vi sørger for styring på alt administrativt

Vi står selvfølgelig for alt administrativt, så du kun skal fokusere på at tage imod din nye arbejdskraft. 

Det gælder både kontrakt, løn, bolig, opstart på arbejdspladsen, eventuel hjælp til oversættelse, personaleansvar under hele ansættelsen og dækning af sygefravær.

Kort sagt får vores rumænske vikarer en meget grundig introduktion til det danske arbejdsmarked, hvis de altså ikke har arbejdet her før. For det har mange af dem – med stor succes.

Vi mener, at vi som vikarbureau har ansvaret for, at du får det maksimale ud af den arbejdskraft, vi leverer til dig. Og til det mener vi, at det er bedst, når vi står for alt det administrative og dermed fjerner den byrde fra dine skuldre.

Rumænere brænder for det gode arbejdsliv – og de spilder ikke chancen

Der hersker en helt særlig arbejdskultur i Rumænien. Hårdt arbejde er en indgroet del af den rumænske befolkning, og den generelle kultur er, at konkret, givende arbejde er ekstremt værdifuldt – og noget man bør stræbe efter.

Vores rumænske vikarer er altid topmotiverede, når de får chancen for at arbejde i Danmark under gode, ordnede forhold. En chance de ikke spilder.

Desuden er de fleksible og omstillingsparate – og gode til engelsk. 

Timepris på rumænske vikarer

Det er umuligt at give en konkret timepris, der altid gælder. Det skyldes, at prisen selvfølgelig afhænger af fagområdet og den konkrete opgave, vikaren skal udføre. 

Vi baserer vores timepris på følgende faktorer:

1: Hvilken opgave drejer det sig om?

2: Hvor mange vikarer har du brug for?

3: Hvornår begynder og slutter arbejdet?

4: Har du bestemte krav til sprogkundskaber og erfaringer?

Vores aftaler starter typisk med en uforpligtende dialog og efterfølgende tilbud. Her går vi naturligvis i dybden med timepris og andre kontraktmæssige forhold.