Om BlueCollar

Erfaring og viden er vigtigt. Men det er udvikling, indsigt og forståelse også.
BlueCollar-Om-os
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Det hele startede i 2009

Vores mange år i vikarbranchen har naturligvis medført en stor erfaring og viden på området. Vi er dog klar over, at erfaring og viden alene ikke er nok. For verden forandrer sig konstant – og det sammen gør virksomhedernes og vikarernes ønsker, behov og udfordringer.

Derfor sørger vi hele tiden for at udvikle os og holde os opdateret i forhold til nye regler, muligheder og retningslinjer. Ligesom vi prioriterer en tæt kontakt med kunder, vikarer og øvrige samarbejdspartnere, for det er gennem denne dialog, vi opnår nye indsigter og en dybere forståelse af, hvordan vi sikrer, at alle får mest mulig værdi af samarbejdet.

Her kunne vi skrive en lang historie om, hvordan BlueCollar startede som vikarbureau. Om udfordringer, succeser og de mange erfaringer, vi har gjort os igennem årene. Er du interesseret i dét, så fortæller vi hjertens gerne meget mere om det over en kop kaffe.

I stedet vil vi springe direkte til det vigtigste i forhold til vores samarbejde; nemlig vores vision, mission og værdier. De fungerer som pejlemærker for alt, hvad vi foretager os i vores daglige arbejde – og sikrer, at alle arbejder i samme retning, med samme mindset og med samme drivkraft.

Mission

– hvorfor er vi her

Vores mission er at levere kvalificeret, fleksibel udenlandsk arbejdskraft, til enhver tid på overenskomstmæssige vilkår, til danske virksomheder inden for produktion, industri, bygge og anlæg, transport og lager, og servicefag – enten som vikar eller på permanent basis.

Vision

– hvad vil vi opnå?

Vores vision er at blive den foretrukne leverandør af udenlandske vikarer til danske produktions- og industrivirksomheder, samt til bygge- og anlægsbranchen.

Værdier

– Hvor ligger vores holdninger?

Ærlighed
Man kan regne med, hvad vi siger

Troværdighed
Vi holder, hvad vi lover.

Fleksibilitet
Vi går langt for at tilpasse os kundens og vikarens behov.

Partnerskab
Vi skaber værdi gennem tætte relationer med kunder og vikarer

Medmenneskelighed
Vi har hjertet med