Få professionelle køkkenvikarer til din virksomhed

Leder du efter dygtige vikarer til køkkenarbejde? Vi har erfarne kokkevikarer samt kantinevikarer til rådighed.

køkkenvikarer på arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi tilbyder køkkenvikarer, herunder bl.a. kokkevikarer og kantinevikarer, til service-, hotel- og restaurationsbranchen.

Kontakt os gerne på +45 702 35 702 for et uforpligtende tilbud på ovenstående – og husk, at vi også har nogle af markedets bedste rengøringsvikarer og opvaskervikarer til rådighed.

Køkkenvikarers forskellige arbejdsområder

Vores vikarer til køkkenarbejde har erfaring med en bred vifte af køkkenarbejde. Vores køkkenvikarer arbejder f.eks. som:

  • Kokkevikar
  • Kantinevikar
  • Køkkenassistent
  • Køkkenmedhjælper

Og lignende stillinger. Vi står altid klar med den rette arbejdskraft, uanset hvilke køkkenvikarer du søger. Tøv ikke med at række ud for en uforpligtende dialog, hvis vi også skal hjælpe dig.

Professionelle køkkenvikarer til effektiv opgaveløsning

Køkkenvikar i gang med at skære grøntsager

I over et årti har vi udviklet og gennemprøvet vores rekrutteringsproces, hvor vi udvælger de bedste kandidater til hotel-, restaurations- og kantinebranchen.

Vi sørger altid for professionel og pålidelig arbejdskraft, så driften i dit køkken kører optimalt. Alle vores køkkenvikarer har de nødvendige certifikater, som f.eks. hygiejnebevis, på plads.

Fra vores store database med dygtige og dedikerede køkkenvikarer vælger vi den helt rette kandidat til dine unikke behov og ønsker.

Køkkenvikarer når du skal bruge dem

Vi ved, hvor vigtigt fleksibilitet er for erhvervskøkkener. Derfor står vi altid klar med en fleksibel vikarløsning, når det går stærkt – og du har brug for mere mandskab.

Vores køkkenvikarer er stabile, flittige og ved, hvad der forventes af dem, når de træder ind i køkkenet. Du er derfor sikret kompetent og professionel arbejdskraft, som matcher dine opgaver og forventninger.

Få en unik pakkeløsning på dine nye vikarer til køkken

I samarbejde med dig skræddersyer vi en individuel aftale til din virksomheds behov. Prisen afhænger bl.a. af følgende:

  • Antal køkkenvikarer du har brug for
  • De konkrete arbejdsopgaver som skal løses som f.eks. kok eller kantineassistent
  • Længden af vikarperioden

Som en del af rekrutteringsprocessen tager vi os af alt det administrative – f.eks. løn, kontrakt, og evaluering. Det gør processen nemmere for dig, så du kan fokusere 100% på at tage godt imod din nye arbejdskraft.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail til os for et uforpligtende tilbud på køkkenvikarer – vi er altid klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.