Få professionelle køkkenvikarer til din virksomhed

Leder du efter køkkenvikarer til din virksomhed, myndighed eller institution? Vi har både kokkevikarer og kantinevikarer.

køkkenvikarer på arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi tilbyder køkkenvikarer, herunder bl.a. kokkevikarer og kantinevikarer, til service-, hotel- og restaurationsbranchen.

Kontakt os gerne på +45 702 35 702 for et uforpligtende tilbud på ovenstående – og husk, at vi også har nogle af markedets bedste rengøringsvikarer og opvaskervikarer til rådighed.

Køkkenvikarers forskellige arbejdsområder

Alle vores køkkenvikarer har kompetencer og erfaring med forskelligt køkkenarbejde. Vores køkkenvikarer arbejder f.eks. som:

  • Kokkevikar
  • Kantinevikar
  • Køkkenassistent
  • Køkkenmedhjælper

Vi står altid klar med den rette arbejdskraft, uanset hvilke vikarer du søger. Det kalder vi effektiv opgaveløsning.

Kompetente og professionelle køkkenvikarer

Hos BlueCollar står vi klar med dygtige kandidater til netop dine opgaver. I over et årti har vi udviklet og gennemprøvet vores rekrutteringsproces, hvor vi udvælger de bedste kandidater til vores kunder – herunder også hotel-, restaurations- og kantinebranchen.

Vi sørger altid for professionel og pålidelig arbejdskraft, så dit køkken opererer optimalt. Alle vores køkkenvikarer har de nødvendige certifikater, som f.eks. hygiejnebevis, på plads.

Mangler du professionelle køkkenvikarer? Så hjælper vi dig gerne i mål. Fra vores store database med dygtige og dedikerede vikarer vælger vi den helt rette kandidat til dine unikke behov og ønsker.

Køkkenvikarer når du skal bruge dem

Med vores erfaring ved vi, hvor vigtigt fleksibilitet er for erhvervskøkkener. Derfor står vi altid klar med en vikarløsning, når det går stærkt og du har brug for mere mandskab.

Vores køkkenvikarer er fleksible og yder altid deres ypperste. De er stabile, flittige og ved, hvad der forventes af dem, når de træder ind i køkkenet. Med vores køkkenvikarer er du derfor sikret kompetent og professionel arbejdskraft, som matcher dine opgaver og forventninger.

Få en unik pakkeløsning på dine nye køkkenvikarer

I samarbejde med dig skræddersyer vi en individuel aftale til din virksomheds behov. Prisen afhænger bl.a. af følgende:

  • Antal køkkenvikarer du har brug for
  • De konkrete arbejdsopgaver som skal løses – evt. som kok eller kantineassistent
  • Længden af vikarperioden

Som en del af rekrutteringsprocessen tager vi os af alt det administrative – f.eks. løn, kontrakt, og evaluering. Det gør processen nemmere for dig, så du kan fokusere 100% på at tage godt imod din nye arbejdskraft.

På den måde sørger vi for den bedste mulige løsning til din virksomhed og finder de køkkenvikarer, du har brug for. Det giver tryghed og tillid i processen.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail til os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for køkkenvikarer – vi er altid klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.