Mandskabsudlejning til ambitiøse virksomheder

Vi tilbyder mandskabsudlejning til større opgaver i byggebranchen og industrien.

Udenlandsk vikar i færd med specialiseret arbejde i fuldt tildækket arbejdsuniform
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Har du brug for nyt mandskab? Vi har den rette kandidat

Hos BlueCollar er vores spidskompetence at finde nøjagtig det mandskab, du har brug for. Hver eneste dag hjælper vi store og velkonsoliderede virksomheder med at finde mandskab til en række forskellige arbejdsopgaver.

Derfor har vi stor fleksibilitet i vores mandskabsudlejning, som gavner dig, når du står foran en opgaveløsning og mangler arbejdskraft.

Går du med overvejelser om at hyre en vikar på fuldtid, kan du læse om vores udbud af try and hire.

Kompetente kandidater til mandskabsudlejning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den rette kandidat gennem vores store database af kompetent arbejdskraft.

Vi har mange uddannede og dygtige håndværkervikarer, som hurtigt kan træde til, hvor der er brug for dem. Vi investerer stort i rekruttering af medarbejdere og går derfor aldrig ned på udbud af kvalitetsarbejdskraft.

Vores udlejning af mandskab er primært målrettet bygge- og entreprenørbranchen, men vi har mange forskellige håndværkere til rådighed, som står klar til at hjælpe med de nødvendige opgaver i alle slags brancher.

Motiverede vikarer med det rette match til mandskabsudlejning

Vi har en række forskellige brancher til rådighed inden for mandskabsudlejning, som f.eks. tømrere, elektrikere, malere og murere – og mange flere. Vi har aldrig oplevet at skulle supportere med mandskab til en branche, hvor vi ikke kunne finde de rette kandidater.

Vores mandskab har masser af professionel erfaring og ved, hvad der kræves af dem. De har certificeringer og sikkerhedsbeviser, som giver tryghed i rekrutteringsprocessen og til opgaveløsning hos vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vi rekrutterer de rette mennesker til de forskellige opgaver. Vi lægger derfor stor vægt på:

  • at matchet spiller helt fra starten – hver eneste gang
  • at vores vikarer er fuldt klædt på til at løfte den arbejdsbyrde, de bliver sat til at udføre.

Vi sørger for alt det administrative

I samarbejde med dig tilrettelægger vi en plan, som passer til dine ønsker og behov. Derudover står vi for alt det administrative, så du blot skal fokusere på at tage godt imod din nye arbejdskraft.

Hos BlueCollar lægger vi stor vægt på tillid, tryghed og trivsel. Vi gør samtidig alt for at sikre, at dit nye mandskab får ansvaret for de rigtige arbejdsopgaver. På den måde får du mest muligt ud af din nye arbejdskraft.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på mandskabsudlejning. Vi glæder os til at høre fra dig.