Få professionelle chaufførvikarer til din virksomhed

Har du brug for chaufførvikarer til din virksomhed? Hos BlueCollar hjælper vi en lang række brancher med at finde de rigtige kandidater til netop deres arbejdsbehov – herunder også transportbranchen.

chaufførvikar på arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi har kompetente chaufførvikarer klar til at køre for dig og løse en lang række forskellige opgaver. Det gælder både vognmandsopgaver og opgaver for lastbilchauffører og truckførere.

Kontakt os med det samme på Tlf. +45 702 35 702, hvis du har behov for chaufførvikarer.

Husk, at vi tilbyder også arbejdskraft til en lang række andre brancher – bl.a. murervikarer, malervikarer og opvaskervikarer.

Vi finder de rette chaufførvikarer - til dit unikke behov

Med over et årtis erfaring som vikarbureau har vi opbygget en af markedets førende databaser af chaufførvikarer.

Alle vores chaufførvikarer har faglige kompetencer inden for transport – uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til. Vi har f.eks. lastbilchauffører til nybyggeri, renovering, levering og kørsel af maskiner, samt helt almindelig transport fra A til B.

Ingen opgaver er for store eller for små, og sammen finder vi den helt rigtige chauffør til dig og dine behov.

Dedikerede chaufførvikarer – med fokus på fleksibilitet og tryghed

Vi ved, hvor det vigtigt det er at kunne regne med leverancen af ny arbejdskraft, når det skal gå hurtigt. Når du har travlt, er vi derfor altid klar til at supplere din virksomhed med dedikerede chaufførvikarer.

Vi har altid fokus på høj fleksibilitet og kvalitet. Det skaber tryghed og sikkerhed for vores vikarer – og for dig som kunde.

Som vikarbureau har vi nemlig suverænt ansvaret for at give dig de bedste rammer for at få mest muligt ud af den arbejdskraft, vi leverer til dig.

Vi tager os af alt det administrative - så du kun skal fokusere på dine chauffører

For at gøre processen nem for dig står vi for alt det administrative og er med på sidelinjen fra start til slut.

Vi laver og skræddersyer aftalen i samarbejde med dig, så det passer til netop dine behov og ønsker. Det er vores erfaring, at denne fremgangsmåde skaber maksimal værdi for dig som virksomhed.

Uforpligtende dialog

Vi finder den bedste løsning og det bedste tilbud på baggrund af dine ønsker og behov – f.eks. udvalgte arbejdsopgaver, antal vikarer og længden på ansættelsesforholdet.

Vi tilbyder altid en åben og uforpligtende dialog før et eventuelt tilbud.

Kontakt os lige her og få et skræddersyet tilbud på chaufførvikarer.

Vi ser frem til at høre fra dig.