Try and Hire forløb – sådan fungerer det

Vi tilbyder Try & Hire som et alternativ til vikarleje, hvor du får mulighed for at lære din medarbejder at kende inden ansættelse.

Vikar på Try and Hire forløb
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser
En tømrervikar i gang med et try and hire forløb

Hvad er Try and Hire?

Try and Hire er et ansættelseskoncept, som giver din virksomhed mulighed for at lære en potentiel medarbejder at kende inden evt. fastansættelse.

Try and Hire fungerer dermed som en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os her eller give os et kald på +45 702 35 702, hvis vi skal assistere dig med Try and Hire. 

Sådan fungerer et Try and Hire forløb

En svejsevikar i gang med et try and hire forløb

Et Try and Hire forløb fungerer på den måde, at en potentiel kandidat bliver ansat på vikarbasis. Dette forløb varer normalt 3 måneder.

Gennem Try and Hire forløbet kan din virksomhed og kandidaten teste og udvikle samarbejdet. Begge parter får derigennem mulighed for at vurdere, om de har truffet det rigtige valg.

Nem opstart

Vi er med fra starten, hvor vi i samarbejde med din virksomhed skaber et grundlag for at finde det bedste match. Vi får indsigt i din virksomheds kultur og de faglige kompetencer, som I har behov for.

Vi foretager altid fagrelevante tests af kandidaterne, så du er sikret, at deres kvalifikationer og kompetencer matcher din virksomhed.

Fordele ved vores Try and Hire forløb

Vi tager os af alt det administrative i forbindelse med Try and Hire for at gøre forløbet nemt for din virksomhed.

Det indebærer bl.a.:

  1. rekruttering, kontrakt og bolig
  2. lønudbetaling i overensstemmelse med overenskomster
  3. økonomisk dækning under eventuel sygdom.

Hvis du mod forventning ikke oplever kandidaten som et match til din virksomhed, arbejder vi videre med andre kandidater.

Kandidaten kan fastansættes med omgående effekt. Hvis du ønsker at fastansætte, før prøveperioden er slut, kan vikaren ansættes mod et overtagelsesgebyr efter nærmere aftale.

Derudover har I som virksomhed mulighed for at afbryde prøveperioden med kort varsel.

Derfor skal du gøre brug af Try and Hire

Try and Hire er den optimale måde at få afklaret et fremtidigt samarbejde mellem kandidaten og din virksomhed. Try and Hire er en enkel måde at teste, hvordan kandidaten matcher stillingen, virksomheden som helhed samt de andre ansatte.

Try and Hire fungerer perfekt til virksomheder, som vil spare dyre fejlansættelser og sikre sig, at den rigtige kandidat bliver ansat hos dem.

Vores kunder har stor succes med Try and Hire

Mange virksomheder gør brug af Try and Hire-konceptet. Det er effektivt og giver både virksomheden og en potentiel medarbejder mulighed for at prøve hinanden af.

Flere af vores kunder bruger Try and Hire i perioder med ansættelsesstop. Efter denne periode ansættes typisk tidligere eller nuværende Try and Hire medarbejdere.

Dette giver tryghed i ansættelsesforløbet og i det fremtidige samarbejde.