Try and Hire – hvad er det, hvordan fungerer det og hvad er fordelene?

I dette skriv vil vi præsentere dig for konceptet Try and Hire, som er en ydelse, vi tilbyder vores kunder.

Vikar på Try and Hire forløb
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Hvad er Try and Hire?

Try and Hire er et ansættelseskoncept, som giver din virksomhed mulighed for at lære en potentiel medarbejder at kende inden en eventuel fastansættelse.

Try and Hire fungerer dermed som en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse.

Try and Hire forløb – sådan fungerer det

Et Try and Hire forløb fungerer på den måde, at en potentiel kandidat til en arbejdsstilling bliver ansat på vikarbasis. Dette forløb varer normalt 3 måneder.

Gennem dette forløb kan din virksomhed og kandidaten teste og udvikle samarbejdet. På denne måde får begge parter mulighed for at vurdere, om de har truffet det rigtige valg.

Try and Hire vilkår

Vi er med fra starten, hvor vi i samarbejde med din virksomhed skaber et grundlag for at finde det bedste match. Vi får indsigt i din virksomheds kultur og de faglige kompetencer, som I har behov for.

Vi foretager altid fagrelevante test af kandidaterne, og det sikrer os, at deres kvalifikationer og kompetencer matcher din virksomhed.

Try and Hire kontrakt – vigtigt at vide

Vi tager os af alt det administrative i forbindelse med Try and Hire for at gøre forløbet nemt for din virksomhed.

Vi sørger f.eks. for kontrakt, rekruttering, lønudbetaling i forbindelse med overenskomster og økonomisk dækning under eventuel sygdom.

Hvis du mod forventning ikke oplever kandidaten som et match til din virksomhed, så arbejder vi videre med andre kandidater. På denne måde hjælper vi med i hele processen, indtil din virksomhed møder det helt rigtige match.

Kandidaten kan fastansættes med omgående effekt. Hvis du ønsker at fastansætte, før prøveperioden er slut, kan vikaren ansættes mod et overtagelsesgebyr efter nærmere aftale. Derudover har I som virksomhed mulighed for at afbryde prøveperioden med kort varsel.

Derfor skal du vælge Try and Hire

Try and Hire er den optimale måde at få afklaret et fremtidigt samarbejde mellem kandidaten og din virksomhed. Try and Hire er derfor en chance for at teste, hvordan kandidaten matcher stillingen, virksomheden som helhed samt de andre ansatte.

Vi er med i hele processen, og via screeningsprocesser er vi med til at vælge den helt rigtige kandidat til jeres virksomhed.

Try and Hire fungerer perfekt til virksomheder, som gerne vil spare dyre fejlansættelser og sikre sig, at den rigtige kandidat bliver ansat hos dem.

Virksomheder har stor succes med try and hire

Mange virksomheder gør brug af Try and Hire-konceptet. Det er effektivt og giver både virksomheden og en potentiel medarbejder mulighed for at prøve hinanden af.

Flere virksomheder bruger Try and Hire i perioder med ansættelsesstop. Efter denne periode ansættes typisk tidligere eller nuværende Try and Hire medarbejdere. Dette giver tryghed i ansættelsesforløbet og for et fremtidigt samarbejde.