Brug for murervikarer? Vi kan hjælpe.

Mangler du hænder? Lad os stå for rekruttering af kompetente murervikarer til dit næste byggeprojekt.

murervikar i gang med arbejdet
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vores faglærte murervikarer er fleksible, målbevidste og dygtige – og altid klar på at føre dit næste projekt sikkert i mål.

Alle vores murere har dokumenteret praktisk erfaring fra en lang række tidligere projekter og trives med at arbejde i teams.

De er desuden vant til at arbejde sammen med fagpersoner inden for forskellige relaterede felter – bl.a. smede, VVS’ere, elektrikere, tømrere, malere og CNC-operatører.

Kontakt os med det samme på +45 702 35 702, hvis du har brug for dygtige murere til dit næste byggeprojekt. 

Arbejdsområder – murere

Blandt vores murervikarer finder du mange forskellige kompetencer.

Uanset om du har brug for ekstra hænder til nybyg, renovering eller specialistopgaver, kan vi hjælpe dig. Vores murervikarer har forskellige fagspecialer, og deres kompetenceområder dækker bl.a. over følgende:

  • Opmuring af fx huse, læmure og vægge
  • Pudsning af facader, vægge mm.
  • Lægning og opsætning af klinker/fliser
  • Tagarbejde, herunder fx. lægning af tagsten
  • Støbning af gulve og sokler
  • Restaurering af murværk
  • Opsætning af badeværelser
  • Gennemgang af ejendom og tilstandsrapport ved hushandel.

Og meget andet. Kontakt os endelig for ethvert behov.

Sådan rekrutterer vi de bedste murervikarer

Murervikar ved at lægge grå mursten

Gennem 11 års fokuseret rekrutteringsarbejde har vi opbygget en stor database med specialiseret arbejdskraft, som kan hjælpe dig og din virksomhed i spidsbelastede perioder.

Hver eneste dag beskæftiger vi hundredvis af vikarer. Mange af dem er murervikarer, som varetager forskellige opgaver inden for murerfaget.

Hele rekrutteringsprocessen bygger på tryghed, tillid og trivsel. Derfor lægger vi stor vægt på: 1) at du får dit rette match første gang, og 2) at vores murervikarer kan løfte den arbejdsbyrde, de bliver sat til at udføre.

Lad os om det administrative – så du kan fokusere på din nye arbejdskraft

Når du hyrer en murervikar gennem os, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på det vigtigste – at få mest mulig gavn af din nye arbejdskraft.

Vi tager os nemlig af alt det administrative. Både rekruttering, kontrakt, overenskomst og løn – men også forhold som husning og evaluering.

Med andre ord: Vi tager os af det praktiske, så du kan tage godt imod din nye arbejdskraft.

Vilkår og pris på murervikarer

Når du hyrer en murervikar, hyrer du kun til den enkelte opgave. Du binder dig altså ikke til aftaler, som rækker ud over det enkelte projekt.

Vi aftaler altid en fast pris for det enkelte projekt. Alt efter hvilken type opgave du skal have hjælp til at få løst, finder vi en pris, der matcher projektet og dets omfang. Prisen afhænger nemlig af faktorer som mandetimer, de efterspurgte arbejdsopgaver samt projektets størrelse.

Vikarernes arbejdsløn afhænger desuden af din virksomheds lønstrukturer. Vi aftaler dermed lønfundamentet ud fra jeres gældende overenskomst – altid i samarbejde med dig og din virksomhed.