Mangler du kompetente tømrervikarer? Vi har dem.

Søger du tømrervikarer til dit næste byggeprojekt? Vi rekrutterer fra egen database med flere hundrede af markedets bedste tømrere - og hjælper også gerne dig.

Tømrervikar i gang med arbejdet
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vores tømrere er faglærte og har dokumenteret praktisk erfaring fra store projekter. De er vant til at indgå i store teams – og udvælges bl.a. på baggrund af deres evne til at samarbejde. 

Kontakt os med det samme på +45 702 35 702, hvis du har brug for dygtige tømrere,  der er klar til at performe fra dag 1, så dit projekt kommer flyvende fra start og sikkert i mål.

Brug af vikarer er en fantastisk mulighed for at skalere og vækste din forretning uden at bruge tid på langstrakte ansættelsesprocesser.

Tømrere - arbejdsområder

Vores tømrervikarer varetager en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor både renovering, reparation og større byggekonstruktioner. Vi leverer arbejdskraft til bl.a.:

  • Tagarbejde
  • Indvendigt arbejde
  • Isolering
  • Udskiftninger
  • Ydervægge
  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Nybygning

Vores tømrere er desuden vant til at samarbejde med en række forskellige fagområder – bl.a. chaufførvikarer, elektrikere, VVS-vikarer, svejsere, malere, murere og CNC-operatører.

 

Sådan rekrutterer vi de bedste tømrere

Tømrervikar i gang med at slibe træ

Vi beskæftiger flere hundrede vikarer hver eneste dag, som alle varetager en bred vifte af forskellige arbejdsfunktioner.

Håndtering af så stor en mængde kvalificeret arbejdskraft kræver grundig specialistrekruttering. Via 11 års rekruttering af de bedste tømrervikarer har vi opnået et enormt netværk af kvalificeret arbejdskraft, som vi kan trække på til enhver slags opgave.   

Forskellige opgaver kræver forskellige typer tømrere – og særligt derfor er det vigtigt at have en stor database at trække på.

Vi tager os af alt administrativt, så du kan få mest mulig gavn af dine nye vikarer

Alt administrativt – rekruttering, kontrakt, løn, bolig, evaluering, overenskomst – tager vi os af.

Det efterlader dig med ét job: At tage godt imod din nye arbejdskraft.

Vi lægger vægt på tillid, tryghed og trivsel, og vi gør alt for at sikre os, at vores tømrere kommer godt på plads fra dag 1 – og får ansvaret for de rigtige arbejdsopgaver.

Vilkår og pris på tømrervikarer

Vi aftaler altid en specifik pris afhængig af det individuelle projekt. Vi vurderer prisen på bl.a. projektets størrelse, hvor meget mandskab du skal bruge og de efterspurgte arbejdsopgaver.

Faktisk afhænger medarbejderens timeløn af jeres faste priser. Vi aftaler altid lønfundamentet i samspil med vores kunder – og vi aflønner så ud fra dette.

Vores aftaler er altid uden binding. Har du kun behov for hjælp til én opgave, er du naturligvis ikke forpligtet til mere end denne – uanset omfang.

Uforpligtende dialog med vores vikarbureau om tømrere

Kontakt os med det samme, hvis du har brug for tømrervikarer til dit næste byggeprojekt. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Og vi rykker hurtigt, hvis du ønsker det – så du kan komme hurtigt videre med projektet.

Derudover hjælper vi selvfølgelig med at flytte vores tømrervikarer videre til et nyt projekt, hvis du får behov for dette.