Få de skarpeste tømrer vikarer til din virksomhed

Søger du tømrer vikarer til dit næste store byggeprojekt? Vi rekrutterer fra en database med flere hundrede af markedets bedste tømrer vikarer, som du kan hyre ind til dit næste store byggeprojekt.

BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vores tømrere er faglærte og har dokumenteret praktisk erfaring fra store projekter. De er vant til at indgå i store teams – og udvælges bl.a. på baggrund af deres evne til at samarbejde. 

De er fleksible, hårdtarbejdende og kompetente – og står klar til at performe fra dag 1, så dit projekt kommer flyvende fra start og sikkert i mål.

Vores tømrere er desuden vant til at samarbejde med en række forskellige fagområder – bl.a. chaufførvikarer, elektrikere, VVS vikarer, svejsere, malere, murere og CNC-operatører

Brug af vikarer er en fantastisk mulighed for at skalere og vækste din forretning uden at bruge tid på langstrakte ansættelsesprocesser.

Arbejdsområder

Vores tømrer vikarer varetager en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor både renovering, reparation og større byggekonstruktioner. Vi leverer arbejdskraft til opgaveløsning af bl.a.:

  • Tagarbejde
  • Indvendigt arbejde
  • Isolering
  • Udskiftninger
  • Ydervægge
  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Nybygning

Og meget mere. Vi har endnu til gode at opleve, at vores vikarer ikke kunne løse den opgave, en kunde har efterspurgt.

 

Sådan rekrutterer vi de bedste tømrere

Vi beskæftiger flere hundrede vikarer hver eneste dag, som alle varetager en bred vifte af forskellige arbejdsfunktioner.

Håndtering af så stor en mængde kvalificeret arbejdskraft kræver grundig specialistrekruttering. Via 11 års rekruttering af de bedste tømrer vikarer har vi opnået et enormt netværk af kvalificeret arbejdskraft, som vi trækker på til hver opgave.  

Forskellige opgaver kræver forskellige tømrere – og særligt derfor er det vigtigt at have en stor database at trække på.

Vi lægger vægt på tillid, tryghed og trivsel, og vi gør alt for at sikre os, at vores tømrere kommer godt på plads fra dag 1 – og får ansvaret for de rigtige arbejdsopgaver.

 

Vi tager os af alt administrativt, så du kan få mest mulig gavn af dine nye vikarer

Alt administrativt – rekruttering, kontrakt, løn, bolig, evaluering, overenskomst – tager vi os af.

Det efterlader dig med ét job: At tage godt imod din nye arbejdskraft.

 

Vilkår og pris på tømrer vikarer

Vi aftaler altid en specifik pris afhængig af det individuelle projekt. Vi vurderer prisen på bl.a. projektets størrelse, hvor meget mandskab du skal bruge og de efterspurgte arbejdsopgaver.

Faktisk afhænger medarbejderens timeløn af jeres faste priser. Vi aftaler altid lønfundamentet i samspil med vores kunder. BlueCollar aflønner så ud fra dette fundament afhængig af jeres gældende overenskomst.

Vores aftaler er altid uden binding. Har du kun behov for hjælp til én opgave, er du naturligvis ikke forpligtet til mere end denne – uanset omfang.

Uforpligtende dialog med vores vikarbureau om tømrere

Kontakt os med det samme, hvis du har brug for tømrervikarer til dit næste byggeprojekt. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Og vi rykker hurtigt, hvis du ønsker det – så du kan komme hurtigt videre med projektet.

Derudover hjælper vi selvfølgelig med at flytte vores tømrervikarer videre til et nyt projekt, hvis du får behov for dette.