VVS-vikarer til effektiv opgaveløsning

Søger du førende VVS-vikarer - rekrutteret fra vores egen database med særligt udvalgte vikarer? Så er du landet det rette sted.

VVS vikar i gang med avanceret arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Hvis du har brug for dygtige vikarer til alle typer VVS-opgaver, behøver du ikke lede længere. Vores VVS’ere har dokumenteret praktisk erfaring opbygget gennem en lang række store, vigtige projekter.

Giv os et kald på +45 702 35 702 med det samme, hvis du har brug for VVS-vikarer til effektiv opgaveløsning.

VVS-vikarers arbejdsområder

Vores VVS-vikarer varetager en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder bl.a. følgende:

  • Udførelse og reparation af vand- og afløbsinstallationer 
  • Installation og reparation af gasinstallationer
  • Større installationsarbejde
  • Foretage VVS-tjek på store projekter
  • Sanitetstekniske opgaver indenfor f.eks. køkken og bad

Derudover er vores VVS’ere vant til at samarbejde med fagområder, der ofte bruges i samme type større byggeprojekter – bl.a. elektrikere, svejsere, malere, og murere.

Derfor kan vi rekruttere de bedste VVS-vikarer hver gang

En VVS-vikarers fyldte værktøjskasse

Med +14 års erfaring i branchen har vi efterhånden opbygget en enorm database med dygtige vikarer, hvorfra vi supplerer vores kunder med flere hundrede vikarer hver dag.

Vores vikarer dækker en bred vifte af forskellige arbejdsfunktioner, og det betyder, at vi altid har et stort udvalg af kompetente vikarer – herunder også til VVS-branchen.

Vi prioriterer kontinuerlig udvikling af vores rekrutteringsproces, så den forbliver markedsledende. På den måde kan vi finde de bedste vikarer, som matcher dine særlige behov – hver gang.

Vi klarer det administrative, så du kan få mest mulig gavn af dine nye VVS-vikarer

Alt administrativt, som f.eks. rekruttering, kontrakt, løn, bolig, evaluering og overenskomst, tager vi os af.

Dermed er du sikret en effektiv proces, hvor du i sidste ende kun skal fokusere på at drage gavn af dine nye VVS-vikarer.

Pris på VVS-vikarer

Hver eneste af vores aftaler er individuelt udformet, og derfor finder vi altid en specifik pris til det konkrete projekt. I samarbejde med dig aftaler vi vikarernes lønfundament fra starten, som vil afhænge af jeres gældende overenskomst.

Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på VVS-vikarer. Kontakt os på telefon eller mail, og så vender vi tilbage med det samme med et skræddersyet tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.