VVS-vikarer til ambitiøse virksomheder

Søger du vikarer til VVS-arbejde? Vi rekrutterer fra vores egen database med markedets bedste VVS-vikarer, så du kan komme helt i mål med dit næste store bygge- eller installationsprojekt.

VVS vikar i gang med avanceret arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Hvis du har brug for vikarer til VVS-opgaver, behøver du ikke at lede længere. Vores VVS’ere er faglærte og har dokumenteret praktisk erfaring opbygget gennem en lang række store, vigtige projekter.

Giv os et kald på Tlf. +45 702 35 702 med det samme, hvis du har brug for VVS-vikarer til effektiv opgaveløsning.

VVS-vikarers arbejdsområder

Vores VVS-vikarer varetager en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor mange forskellige kompetencer har været påkrævet – bl.a. følgende:

  • Udførelse og reparation af vand- og afløbsinstallationer 
  • Installation og reparation af gasinstallationer
  • Større installationsarbejde
  • Foretage VVS-tjek på store projekter
  • Sanitetstekniske opgaver indenfor f.eks. køkken og bad

Derudover er vores VVS’ere vant til at samarbejde med forskellige fagområder – bl.a. elektrikere, svejsere, malere, murere og rengøringsvikarer.

Derfor kan vi rekruttere de bedste VVS-vikarer hver gang

Igennem en periode på mange år har vi opbygget en enorm database med kompetent arbejdskraft, hvorfra vi supplerer mange virksomheder med flere hundrede vikarer hver dag.

Alle vikarerne varetager en bred vifte af forskellige arbejdsfunktioner, og det betyder, at vi altid har et stort udvalg af kompetente vikarer – også inden for VVS-branchen.

Det er vores højeste prioritet kontinuerligt at udvikle vores rekrutteringsproces, så den bliver så nøjagtig og fokuseret som muligt. På den måde finder vi den bedste vikar, som matcher dine særlige behov – hver gang.

Vi lægger vægt på dialog og tillid med både vikarer og kunder. Gennem vores nøje strukturerede rekrutteringsproces kan vi med stor præcision vurdere hvilke kandidater, der passer bedst til din virksomhed. Det giver sikkerhed i processen.

Vi klarer det administrative, så du kan få mest mulig gavn af dine nye kompetente vikarer

Vores VVS-vikarer har erfaring fra forskellige virksomheder, og de leverer altid på højt niveau.

Alt administrativt, som f.eks. rekruttering, kontrakt, løn, bolig, evaluering og overenskomst, tager vi os af. På denne måde er du sikret en effektiv proces, hvor du i sidste ende kun skal fokusere på at drage gavn af dine nye VVS-vikarer.

Pris på VVS-vikarer

Hver eneste af vores aftaler er individuelt udformet, og derfor finder vi altid en specifik pris afhængigt af det konkrete projekt. I samarbejde med dig aftaler vi fra start lønfundamentet. Dermed aflønner vi vores vikarer ud fra dette fundament, som er afhængigt af jeres gældende overenskomst.

Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på VVS-vikarer. Kontakt os på telefon eller mail, og så vender vi tilbage med det samme med et skræddersyet tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.