Få kompetente elektrikervikarer til din virksomhed

Søger du kompetente vikarer til elektrikerarbejde? Vi har dem! Vores elektrikervikarer hjælper dagligt vores mange samarbejdspartnere med varierede og udfordrende opgaver.

Elektrikervikar på arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vores elektrikere har dokumenteret praktisk erfaring fra en lang række store projekter. De nyder at indgå i større teams og har erfaring med at arbejde tæt sammen med forskellige fagområder.

Elektrikervikarer – arbejdsområder

Vores elektrikervikarer har en lang række forskellige kompetencer. Vi har vikarer med forskellige specialer, så vi altid kan udvælge den helt rette til opgaveløsning hos dig – uanset om det drejer sig om specialistopgaver, nybyg eller renovering.

Kompetenceområder inkluderer bl.a. følgende:

  • Installere kabler
  • Fibersplidsning
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Større installationsarbejde
  • Arbejde med at føre, samle og kontrollere ledninger
  • Installering og vedligeholdelse af diverse computerstyrede systemer

Og meget mere.

Vores elektrikervikarer er desuden vant til at arbejde sammen med en række forskellige fagområder – bl.a. tømrere, murere, svejsere, malere, VVS-vikarer og CNC-operatører

Vi rekrutterer altid individuelt til den enkelte kunde. Det er af højeste prioritet, at vi finder den perfekte kandidat – og derfor rekrutterer vi udelukkende fra vores egen pulje af kvalificerede kandidater.

Derfor kan vi rekruttere de bedste elektrikervikarer

Fordi vi supplerer så mange virksomheder med så mange vikarer hver eneste dag, har vi efterhånden opbygget en enorm database med kompetent arbejdskraft.

Det betyder, at vi altid har en lang række kompetente vikarer at vælge i mellem – også indenfor elektrikerbranchen.

Vi har altid haft det som højeste prioritet at udvikle vores rekrutteringsproces, så den bliver så fokuseret og skarp som muligt. Vores simple filosofi er, at dygtige kandidater og effektiv, målrettet rekruttering giver kompetente elektrikervikarer.

 

Vilkår og pris på elektrikervikarer

Vi har ikke en fast ”pakke”, vi tilbyder vores kunder. Derfor kan vi heller ikke give en fast pris på vores elektrikervikarer. Det skyldes, at prisen på vores vikarer altid afhænger af kunden.

Prisen afhænger selvfølgelig af projektets størrelse – hvor mange vikarer skal du bruge, og hvor lang tid skal du bruge dem. Men det afhænger også af jeres egen gældende overenskomst. Hvad er jeres lønfundament?

Vi aflønner så dine elektrikervikarer ud fra dette lønfundament. Kernen er, at vi aftaler det hele i fællesskab med jer.

Vores aftaler er altid uden binding. Har du kun behov for hjælp til én opgave, er du naturligvis ikke forpligtet til mere end denne – uanset omfang.

 

Ingen aftale, hvis vi ikke ser matchet

Vi siger aldrig ”ja” til en opgave, hvis vi ikke er 100% sikre på, vi har det rette mandskab. Kun på den måde kan vi opretholde det stærke samarbejde med vores kunder – år efter år.

Med 100% tilfredshed.

Kom i dialog om elektrikervikarer

Vi tilbyder altid en uforpligtende dialog, hvis du er interesseret i, at vi supplerer din virksomhed med elektrikervikarer. Kontakt os derfor gerne, og få et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Vi ved, hvor vigtigt det er at rykke hurtigt, når der er pres på, og der ikke er mandskab nok. Derfor har vi altid lynhurtig svar- og eksekveringstid på opstart af opgaver.

Vi ser frem til at høre fra dig.