Rekruttering af elektrikervikarer til din virksomhed

Søger du motiverede vikarer til elektrikerarbejde? Vi har dem! Ræk ud for en uforpligtende dialog allerede i dag.

Elektrikervikar på arbejde
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vores elektrikere har dokumenteret praktisk erfaring fra en lang række store og varierede projekter. 

Kontakt os gerne på +45 702 35 702 for at høre mere om dine muligheder for nem rekruttering. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Elektrikervikarer – arbejdsområder

Vores elektrikeres kompetenceområder inkluderer bl.a. følgende:

  • Installere kabler
  • Fibersplidsning
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Større installationsarbejde
  • Arbejde med at føre, samle og kontrollere ledninger
  • Installering og vedligehold af diverse computerstyrede systemer

Og meget mere.

Vores elektrikervikarer er desuden vant til at arbejde sammen med en række forskellige fagområder – bl.a. tømrere, murere, svejsere, malere, VVS-vikarer, smede og CNC-operatører

Vi glæder os til at levere mandskab til netop din opgave. 

Derfor kan vi rekruttere de bedste elektrikervikarer

Elektriker ved at fikse kabler i eltårn

Fordi vi hjælper vores kunder med vikarer hver eneste dag, har vi efterhånden opbygget en enorm database med kompetent arbejdskraft.

Det betyder, at vi altid har en lang række kompetente vikarer at vælge i mellem – også elektrikere.

Vi har altid haft det som højeste prioritet at udvikle vores rekrutteringsproces, så den bliver så fokuseret og skarp som muligt. Vores filosofi er, at dygtige kandidater og effektiv, målrettet rekruttering sikrer levering af kompetente elektrikervikarer.

Vilkår og pris på elektrikervikarer

Vi har ikke en fast ”pakke” på vikarer, vi tilbyder vores kunder. Derfor kan vi heller ikke give en fast pris på vores elektrikervikarer.

Det skyldes faktisk, at prisen på vores vikarer altid afhænger af kunden.

Prisen afhænger selvfølgelig af projektets størrelse – hvor mange vikarer skal du bruge, og hvor lang tid skal du bruge dem. Men det afhænger også af jeres egen gældende overenskomst. Hvad er jeres lønfundament?

Vi aflønner så dine elektrikervikarer ud fra dette lønfundament. Kernen er, at vi aftaler det hele i fællesskab med jer.

Vores aftaler er altid uden binding. Har du kun behov for hjælp til én opgave, er du naturligvis ikke forpligtet til mere end denne – uanset omfang.

Lad os tage en dialog - og se, om der er et match

Vi siger aldrig ”ja” til en opgave, hvis vi ikke er 100% sikre på, vi har det rette mandskab. Kun på den måde kan vi opretholde det stærke samarbejde med vores kunder – år efter år.

Med 100% tilfredshed.

Brug for tilbud på elektrikervikarer?

Vi tilbyder altid en uforpligtende dialog, hvis du er interesseret i nem rekruttering af elektrikervikarer til din virksomhed. Kontakt os derfor gerne, og få et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Vi ved, hvor vigtigt det er at rykke hurtigt, når der er pres på, og der ikke er mandskab nok. Derfor har vi altid lynhurtig svar- og eksekveringstid på opstart af opgaver.

Vi ser frem til at høre fra dig.