Få kompetente smede vikarer til din virksomhed

Søger du vikarer til smedearbejde? Vi rekrutterer fra vores egen database med markedets bedste smede vikarer, som du kan hyre ind til effektiv opgaveløsning.

Smedevikar i fuld gang med arbejdet
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Har du brug for vikarer til smedeopgaver, behøver du ikke at lede længere. Vi har et bredt udvalg af smedevikarer, som er faglærte og har bred erfaring fra en række store projekter.

De er vant til at indgå i store teams og udvælges bl.a. på baggrund af deres evner til at samarbejde med forskellige fagområder – f.eks. murervikarer, svejservikarer, elektrikervarer og CNC-vikarer

Smede vikarer – arbejdsområder

Vores smede vikarer er specialister i at arbejde med metal og stål, og har en række forskellige kompetencer:

  • Skære, svejse og montere dele
  • Fremstille maskindele til industri, byggeri og landbrug
  • Betjene computerstyrede maskiner
  • Arbejde ud fra diverse tegninger og diagrammer
  • Fremstille stålkonstruktioner

Og meget mere.

Vi har smede med forskellige specialer til rådighed, så du altid er sikret den rette vikar med de rette kompetencer.

Gør som vores mange samarbejdspartnere og få stor gavn af vores dygtige, motiverede og kompetente smede vikarer, der desuden er vant til at samarbejde med en række forskellige fagområder – bl.a. svejsere, industrimalere, tømrere, elektrikere, VVS-vikarer og CNC-operatører.

Sådan rekrutterer vi de bedste smede vikarer

Vi supplerer mange store virksomheder med flere hundrede vikarer hver eneste dag. Derigennem har vi opbygget en stor database med kompetent arbejdskraft.

Det betyder, at vi har en lang række kompetente vikarer at vælge mellem, så du får den rigtige arbejdskraft til netop dine ønsker.

Vores smede har stor erfaring fra forskellige virksomheder – så de ved, hvad der kræves af dem: Levering på højt niveau.

Vores højeste prioritet er altid rekrutteringsprocessen, som kontinuerligt udvikles og finpudses, så den er så fokuseret og skarp som muligt.

Vi sikrer os altid, at vores smede vikarer kommer godt på plads fra starten, så der ikke går for meget tid med at komme ind i rytmen på arbejdspladsen.

Det giver sikkerhed i rekrutteringsprocessen – og for alle parter.

Vi tager os af det administrative, så du kan fokusere på din nye arbejdskraft.

Vikarerne tager sig af arbejdet, og vi sørger for alt det administrative, herunder f.eks.:

  • Rekruttering
  • kontrakt
  • løn
  • bolig
  • og overenskomst.

Vi tilpasser altid rekrutteringen til hver enkelt kunde. Vores job er at finde de perfekte kandidater til dig – og derfor rekrutterer vi kun fra vores egen pulje af kvalificeret kandidater, via vores egne rekrutteringskontorer.

Det giver sikkerhed i rekrutteringsprocessen. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedste service – en service, der kendetegner BlueCollar som vikarbureau.

Vilkår og pris på smedevikarer

Hos BlueCollar har vi ikke en fast ”pakke”, vi tilbyder vores kunder. Hver eneste aftale udformer vi individuelt, så vi aftaler altid en specifik pris til den enkelte opgave.

Sammen laver vi et skræddersyet tilbud på baggrund af dine ønsker – bl.a. med henblik på projektets størrelse, antal af vikarer og udvalgte arbejdsopgaver.

Uforpligtende dialog med vores vikarbureau om smedearbejdskraft

Hvis du søger smedevikarer, behøver du ikke lede længere.

Vi tilbyder altid en uforpligtende dialog, hvis du er interesseret i at supplere din virksomhed med smedevikarer. Vores aftaler er uden binding, så hvis du kun har behov for hjælp til én opgave, er du ikke forpligtet til mere.

Kontakt os gerne, og få et uforpligtende tilbud uden lang ventetid. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at rykke hurtigt, når der er travlt og mangel på mandskab.

Du kan give os et kald eller sende os en mail, og så vender vi hurtigst tilbage til dig med et skræddersyet tilbud.

Naturligvis gratis og uforpligtende.

Vi ser frem til at høre fra dig.