Salgs- og kundekonsulent til BlueCollar i Odense

bluecollar-soeger-salgs-og-kundekonsulent
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Salgs- og kundekonsulent til BlueCollar i Odense

Vi søger resultatorienteret og ambitiøs sælger med masser af mod, selvtillid og ærgerrighed, der besidder engelsk på forhandlingsniveau

BlueCollar er et specialiseret vikarbureau beliggende på Agerhatten i Odense SØ. Vi beskæftiger os med at servicere kunder indenfor primært industrisegmentet med kvalificerede vikarer til produktionen, samt vikarer til projekter indenfor byggesektoren. Vi rekrutterer i Polen og Rumænien fra egne rekrutteringskontorer. Vi er medlem af DI Byg og Vikarbranchen under DI (Dansk Industri).

BlueCollar er i kraftig vækst, og vi har derfor behov for at udbygge vores salgsafdeling med endnu en salgs- og kundekonsulent.

Vi søger en målrettet, dedikeret og selvtillidsfuld sælger, der er drevet af høj performance. Vi søger dig, der får et uundværligt kick, hver gang en ny kunde lukkes.

Det er et must, at du besidder engelsk på et rimeligt niveau, da engelsk bliver en stor del af din hverdag med kundesamtaler- og møder.

Du kommer til at referere til vores salgsleder og indgå i et stærkt salgsteam.

Opgaver

Den primære opgave i jobbet er at udbygge Bluecollars kundeportefølje, samt efterfølgende at vedligeholde og servicere disse kunder. Du skal forvente, at en stor del af jobbet er opsøgende salg på varme kundeemner, der passer til BlueCollar som bureau.

Det vil afspejle sig i din løn, der udover en fast grundløn kommer med en attraktiv provisionsordning.

Din profil

Du har erfaring med salg af serviceydelser, og erfaring fra vikarbranchen vil være en stor fordel, men er ikke et krav. Derudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du har stærke kommunikationsevner – både på ledelses-, værkfører-, og projektlederniveau – og du har stor forståelse for, hvad det kræver at arbejde med mennesker.
  • Du er komfortabel med at både tale og skrive engelsk, da det bliver en stor del af din arbejdsdag
  • Du har solide administrative evner og befinder dig godt i Office-pakken – herunder særligt Word og Excel
  • Du er ærgerrig, målrettet og selvsikker – men du er samtidig høflig, anerkendende og respektfuld.
  • Du forstår at mærke stemningen i en kundedialog, og du ved, hvornår du skal gå efter salget – og hvornår du skal afvente.
  • Vigtigst af alt har du det som absolut topprioritet at nå dine salgsmål, som du sætter i fællesskab med salgsafdelingen.

Du bor sandsynligvis i region Syddanmark, da der vil være behov for at være på kontoret i Odense nogle dage om ugen.

BlueCollar tilbyder

Vi er et ambitiøst team i rivende udvikling. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og med en meget stabil og stigende kundekreds har vi en spændende og til tider hektisk hverdag.

Vi forsøger at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til sociale aktiviteter, som samtidig skal være båret af en målrettet og resultatskabende adfærd.

Du får:

  • Fleksibelt job med høj grad af selvstændighed.
  • Opbakning fra et professionelt team ifm. rekruttering og levering af optimale løsninger til kunderne.
  • Konkurrencedygtig løn (fast løn + provision) der er afstemt efter kvalifikationer og forventninger.
  • Et spændende og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgning og CV, som selvsagt behandles fortroligt, bedes sendt til ansoegning@bluecollar.dk. Du skal skrive Salgkunde2021 i emnefeltet. Kontakt gerne Gitte Lykke på tlf: +45 24 84 65 77, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi holder løbende samtaler og ansætter den rette, når vi finder vedkommende.