Gode forhold for vikarer ​

Ingen tager job i udlandet uden en grund.
Svejser på arbejde som vikar
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi oplever, at vores vikarer kommer til Danmark for at arbejde af flere forskellige årsager. Det kan være et attraktivt vikarjob, attraktive løn- og arbejdsvilkår, ledighed etc.

Men uanset kandidatens årsag til at tage et vikarjob i Danmark, skal de selvfølgelig have gode forhold.

For selvom en vikar primært er kommet til Danmark for at arbejde, må vi ikke glemme, at fx bolig, sprogkompetencer og en generel følelse af tryghed i den nye situation spiller en væsentlig rolle for, om ansættelsen bliver en succes eller ej – både for virksomheden og for vikaren.

Disse er de mest væsentlige parametre, når vi arbejder med international rekruttering

Vi passer på vores vikarer, så de kan passe deres arbejde

Vi ved, at tryghed og trivsel skaber arbejdsglæde og motivation. To væsentlige faktorer for at arbejde effektivt og loyalt.

Gennem vores mangeårige tætte dialog med vores udenlandske vikarer og kollegaer, ved vi derfor, hvad der skal til for, at medarbejderen har det godt. De skal føle sig trygge, godt informeret og vejledt i forhold til det job, de skal udfylde og deres nye situation – uanset om det er første eller 10. gang, vi samarbejder.

Blue Image

Derfor sørger vi for alt det praktiske omkring ansættelsen, men også for løbende at lytte til og hjælpe vores vikarer i forhold til deres ønsker, bekymringer og tvivlsspørgsmål. Vi står med andre ord til rådighed for dem 24/7 – og ikke bare det – vi er deres mentor og tætte kontakt gennem hele forløbet.

Vi sørger også for,
at alle vikarer får

Vores vikarer siger:​

Jeg har valgt at samarbejde med BlueCollar fordi de tilbyder en stabil og et godt betalt arbejde.

Rekruttering og koordinatorerne har altid ydet en professional service, og de vælger altid den bedste løsning ud fra de forskellige situationer. Min konklusion er, at BlueCollar yder et professionelt og tillidsfuldt stykke arbejde.

Jeg har værdsat fleksibiliteten og de skiller sig derved meget ud fra deres konkurrenter på deres høje serviceniveau.
Ioan Adrian Branet
Ioan Adrian Branet
Sjakbajs, ansat i stålindustrien
”Når det gælder BlueCollar, har jeg samarbejdet med dem lige siden 2017. Jeg har aldrig haft problemer eller udfordringer, hverken med løn eller ansættelseskontrakter. Det er et yderst tillidsvækkende firma og jeg ser frem til at løse mange flere opgaver i fællesskab med BlueCollar.”
vikar Jan hariga
Jan Vasile Hariga
Betonarbejder, ansat indenfor infrastruktur
”Der er mange vikarbureauer på markedet, men jeg har været meget heldig at jeg fandt BlueCollar. Samarbejdet med dem er på et meget professionelt niveau. Allerede efter den første samtale vidste jeg at jeg ikke ville komme til at fortryde min beslutning. Jeg kan altid regne med et professionelt råd fra kontoret og jeg anbefaler BlueCollar til alle. Jeg ville ønske at alle arbejdsgivere var som BlueCollar og jeg kan ærligt fortælle at jeg til enhver tid vil stille mig til rådighed og hjælpe andre vikarer som ønsker arbejde.”
Marek skalski-min
Marek Skalski
Teamleder, tømrere
”Jeg har samarbejdet med BlueCollar siden 2016 og det har været en fornøjelse. Det er et yderst professionelt koordinatorteam der altid er tilgængelig på mail og telefon. BlueCollar hjælper med alle de administrative opgaver og sørger for at vi som vikarer får de bedste vilkår – jeg kan derfor kun anbefale samarbejdet og BlueCollar.”
Anna-Siwka
Anna Siwka
Ansat i produktionsvirksomhed