Gode forhold for vikarer

Ingen tager job i udlandet uden en grund
BlueCollar-Gode-Forhold
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Vi oplever, at vores vikarer kommer til Danmark for at arbejde er flere forskellige årsager. Det kan være et attraktivt vikarjob, attraktive løn- og arbejdsvilkår, ledighed etc.

Men uanset kandidatens årsag til at tage et vikarjob i Danmark, skal de selvfølgelig have gode forhold.

For selvom om en vikar primært er kommet til Danmark for at arbejde, må vi ikke glemme, at fx bolig, sprogkompetencer og en generel følelse af tryghed i den nye situation spiller en væsentlig rolle for, om ansættelsen bliver en succes eller ej – både for virksomheden og for vikaren.

Vi passer på vores vikarer, så de kan passe deres arbejde

Vi ved, at tryghed og trivsel skaber arbejdsglæde og motivation. Hvilket er to væsentlige faktorer for at arbejde effektivt og loyalt.

Gennem vores mangeårige tætte dialog med vores udenlandske vikarer og kollegaer, ved vi derfor, hvad der skal til for, at medarbejderen har det godt. De skal føle sig trygge, godt informeret og vejledt i forhold til det job, de skal udfylde og deres nye situation – uanset om det er første eller 10. gang, vi samarbejder.

Blue Image

Derfor sørger vi for alt det praktiske omkring ansættelsen, men også for løbende at lytte til og hjælpe vores vikarer i forhold til deres ønsker, bekymringer og tvivlsspørgsmål. Vi står med andre ord til rådighed for dem 24/7 – og ikke bare det – vi er deres mentor og tætte kontakt gennem hele forløbet.

Vi sørger også for,
at alle vikarer får

  • En bolig tæt på arbejdspladsen
  • Transport fra hjemlandet
  • Daglig transport til og fra arbejdspladsen
  • Fortolkning og oversættelse af instruktioner
  • Rådgivning og støtte ift. eventuelle praktiske og personlige udfordringer
  • Alarmtelefon 24/7, ved akut behov for assistance
  • Vejledning om regler på det danske arbejdsmarked, herunder skat mv.
  • Udarbejdelse af skattekort samt CPR nr. og sygesikringskort