Vores tilgang

Vi vil kunne se vores samarbejdspartnere i øjnene – og omvendt
BlueCollar-vores-tilgang-til-vikarer
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Tillid, tryghed og trivsel er tre væsentlige parametre i alt, hvad vi foretager os. Det er de fordi, vi ønsker at vi og vores samarbejdspartnere – både virksomheder og vikarer – kan se hinanden i øjnene før, under og efter forløbet.

Sammen skal vi kunne stole på, at vi arbejder efter samme mål, samme regler og samme etiske retningslinjer. Gør vi ikke dét, vil vi aldrig kunne opnå et succesfuldt samarbejde.

Af samme årsag lover vi heller aldrig mere, end vi kan holde. Og vi holder det, vi lover. Vi tør derfor godt sige:

Vi og vores vikarer er værd at samarbejde med

Uanset om du skal bruge få, mange eller rigtig mange vikarer eller faste medarbejdere, er vores tilgang til rekrutteringen altid kompromisløs. Vi samarbejder udelukkende med vikarer, vi kan stå inde for fagligt, erfaringsmæssigt og personligt – uanset branche og jobbeskrivelse. Vores vikarer er nemlig vores ambassadører.

Vores vikarer er værd at vente på

Vi garanterer, at både vi og vores vikarer arbejder målrettet, ordentligt og effektivt. I vores rekrutteringsproces vægtes kvalitet altid over hastighed. Målet for os er nemlig ikke at være de hurtigste til at skaffe dig en vikar, men derimod at skaffe dig den bedste vikar hurtigt – og det er som regel ret hurtigt.

Vores vikarer er værd at betale for

Når vi siger, at vi tager os af det hele – så mener vi det. Vi servicerer alle typer af virksomheder og står for hele processen i forbindelse med ansættelse af udenlandske vikarer eller faste medarbejdere. Fra rekruttering til opstarten i virksomheden og i Danmark.

Vi ved, hvordan vi sikrer dig de mest kompetente, motiverede og effektive vikarer og medarbejdere. Og vi ved, at når du benytter os, vores services og vores vikarer, sikrer et langt højere udbytte end din investering.

 

Læs om vores vision, mission og værdier 

Brændstof til vækst

Udenlandsk arbejdskraft skal ses som en fantastisk ressource. Brændstof til vækst, plejer jeg at sige. Med det rigtige antal medarbejdere – med de rigtige kompetencer – kan dine ordrer nemlig gennemføres top-professionelt og til tiden. Og dem kan vi rekruttere .

Ikke altid fra den ene dag til den anden, men i løbet af kort tid. For vores dedikerede team i både Danmark, Polen og Rumænien arbejder ikke ud fra devisen: billigt og hurtigst, men derimod efter bedst og hurtigt.

Magdalena-Bahrami
Magdalena Bahrami
Direktør og Indehaver, BlueCollar