Vores tilgang

Vi ønsker at opbygge forretningsrelationer baseret på et fundament omkring retfærdighed for alle.
BlueCollar-vores-tilgang-til-vikarer
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Tillid, tryghed og trivsel er tre væsentlige parametre i alt, hvad vi foretager os.
Vi ønsker at vores samarbejdspartnere – både kunder og vikarer – sammen med BlueCollar kan skabe gennemsigtighed og resultater som vi kan være stolte af.

Derfor gør vi også meget ud af at supportere vores kunder med andet end kun mandskabsudlejning – bl.a. bidrager vi med viden om tilbudsgivning i byggeriet, tilbudsloven og rammeaftaler

Sammen skal vi kunne stole på, at vi arbejder efter samme mål, samme regler og samme etiske retningslinjer. Gør vi ikke dét, vil vi aldrig kunne opnå et succesfuldt samarbejde. Af samme årsag lover vi heller aldrig mere, end vi kan holde. Og vi holder det, vi lover. 

Vi og vores vikarer er værd at samarbejde med

Uanset om du skal bruge få, mange eller rigtig mange vikarer eller faste medarbejdere, er vores tilgang til rekrutteringen altid kompromisløs. Vi samarbejder udelukkende med vikarer, vi kan stå inde for fagligt, erfaringsmæssigt og personligt – uanset branche og jobbeskrivelse. Vores vikarer er nemlig vores ambassadører.

Vores vikarer er værd at vente på

Vi garanterer, at både vi og vores vikarer arbejder målrettet, ordentligt og effektivt. I vores rekrutteringsproces vægtes kvalitet altid over hastighed. Målet for os er nemlig ikke at være de hurtigste til at skaffe dig en vikar, men derimod at skaffe dig den bedste vikar hurtigt – og det er som regel ret hurtigt.

Vores vikarer er værd at betale for

Udenlandsk arbejdskraft skal ses som en fantastisk ressource. Brændstof til vækst, plejer vi at sige. Med det rigtige antal medarbejdere – med de rigtige kompetencer – kan dine ordrer nemlig gennemføres top-professionelt og til tiden. Og dem kan vi rekruttere.

Vi ved, hvordan vi sikrer dig de mest kompetente, motiverede og effektive vikarer og medarbejdere. Og vi ved, at når du benytter os, vores services og vores vikarer, sikres du et langt højere udbytte end din investering.

Brændstof til vækst

Udenlandsk arbejdskraft skal ses som en fantastisk ressource. Brændstof til vækst, plejer jeg at sige. Med det rigtige antal medarbejdere – med de rigtige kompetencer – kan dine ordrer nemlig gennemføres top-professionelt og til tiden. Og dem kan vi rekruttere .

Ikke altid fra den ene dag til den anden, men i løbet af kort tid. For vores dedikerede team i både Danmark, Polen og Rumænien arbejder ikke ud fra devisen: billigt og hurtigst, men derimod efter bedst og hurtigt.

Magdalena-Bahrami
Magdalena Bahrami
Direktør og Indehaver, BlueCollar