Fordele ved udenlandske vikarer

Der er mange fordele ved at ansætte vores udenlandske medarbejdere – ikke kun, hvis du spørger os. Også når du spørger de virksomheder, der har benyttet vores vikarer.

BlueCollar-Viden-5-min
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Dette er blot nogle af de fordele ved vores udenlandske vikarer, vi gang på gang hører:

I kraft af vores størrelse og branchespecifikke rekrutteringsfokus kan vi sikre, at alle vores vikarer har en relevant faglig uddannelse og/eller stor erfaring inden for den branche, de beskæftiger sig med.

Vi screener og rekrutterer vores vikarer omhyggeligt, og stiller høje krav til deres evne til at arbejde og samarbejde professionelt.

Netop derfor har vores udenlandske vikarer et yderst godt ry for høj faglighed og professionalisme.

Polske og rumænske vikarer kommer som udgangspunkt alene til Danmark for at arbejde. Det betyder bl.a., at de gerne arbejder intensivt og yderst effektivt, mens de er her. Og har ikke travlt med at komme tidligt hjem og tager også gerne vagter i weekender og på helligdage.

Da vores vikarer som udgangspunkt ikke bosætter sig fast i Danmark, er de er nemme at placere eller flytte. Vi finder derfor en bolig tæt på jobbet, for både din og vikarens skyld.

Det er vores erfaring, at vores vikarer som regel har et meget lavt sygefravær. Skulle vikaren blive syg i kortere eller længere tid, så sørger vi for økonomisk dækning af dette.

Da vikarens familie som regel bliver i hjemlandet, har vores vikarer som udgangspunkt ikke behov for at holde fx barnets 1. sygedag eller deltage i arrangementer i skoler eller daginstitutioner.

Læs hvad vores nogle af de virksomheder, der har brugt vores vikarservice, siger.