Sådan finder vi de bedste vikarer

Det er intet problem at finde vikarer eller medarbejdere. Den svære opgave består i at finde de bedste.
BlueCollar-Bedste-vikarer
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Mangel på arbejdskraft gør det til tider svært at finde kvalificerede medarbejdere eller vikarer. Specielt, hvis du skal bruge flere eller mange vikarer. Dette er blot én af årsagerne til, at du med fordel kan vende næsen mod Østeuropa, når du skal bruge en større mængde kvalificeret arbejdskraft.

Det er dog de færreste virksomhedsejere eller ledere, der har mod på selv at finde medarbejdere i andre lande.

Sådan finder vi de bedste vikarer i udlandet

Siden 2009 har vi hjulpet danske virksomheder med at finde kompetent, effektiv og fleksibel udenlandsk arbejdskraft.

Vi rekrutterer vikarer og faste medarbejdere gennem vores egne rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien, som udelukkende arbejder for at finde de bedste udenlandske kandidater til os og vores kunder – og ikke til andre vikarbureauer.

Vi kender dem, og de kender os, vores samarbejdspartnere og det danske arbejdsmarked. Gennem årene har de derfor opbygget en enorm erfaring og ekspertise i at finde de mest kompetente kandidater primært til den danske industri- og byggebranche.
Og netop dette indgående kendskab sikrer en effektiv og værdifuld rekrutteringsproces for alle parter.

Vi har fundet vikarer til mange forskellige virksomheder – og mange af de samme

Vi behøver vist ikke at nævne, at vi og vores østeuropæiske kollegaer gennem årene har opbygget en masse gode erfaringer, relationer og viden på området?

For det, der i virkeligheden betyder noget for dig, er vores evne til at bruge ovenstående til at finde de bedste medarbejdere til dig.

Og det er vi ikke i tvivl, om at vi kan! Men skulle du være i tvivl, så kan du med fordel læse, hvorfor andre virksomheder samarbejder med os – og gør det igen og igen.

Forventningsafstemning er nøglen til godt samarbejde og gode medarbejdere

God kommunikation er en væsentlig brik i arbejdet med at finde gode vikarer. For kun på den måde kan vi skabe en effektiv og værdifuld rekruttering.

Inden rekrutteringsprocessen går i gang, er det derfor vigtigt, at vi sammen afstemmer forventninger, ønsker og krav til følgende:

 

1. Hvor mange vikarer du har behov for?

2. Hvilke konkrete opgaver, derskal løses?

3. Hvilke kvalifikationer, uddannelser og evt. certifikater vikarerne skal have?

4. Hvor lang ansættelsesperioden forventes at være?

5. Hvordan skal vikaren aflønnes?

6. Arbejdsstedets geografiske placering?

7. Øvrige krav til vikaren?

 

Så snart vi har følgende på plads, kan vi starte vores rekruttering af de bedste vikarer i forhold til dine konkrete ønsker og behov.
Vi har egne rekrutteringskontorer i både Polen og Rumænien, og vores lokale medarbejdere har derfor stor erfaring i at finde vikarer, der imødekommer netop vores kunders specifikke krav

Vi taler polsk og rumænsk

Udover vores kollegaer i Polen og Rumænien er flere af medarbejderne i vores hovedafdeling her i Danmark også flersprogede. Det betyder, at vi til enhver tid kan forstå og hjælpe både dig og vores vikarer med oversættelse mellem dansk og polsk samt dansk og rumænsk.
BlueCollar-lagermedarbejder