Brug for de bedste udenlandske vikarer? Vi har dem.

Vi har specialiseret os som vikarbureau til udenlandsk arbejdskraft og valgt at fokusere på lokal rekruttering af top-kvalificerede udenlandske vikarer.

En tømrervikar i gang med et try and hire forløb
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Står du midt i opstart af et stort bygge- eller anlægsprojekt – og mangler arbejdskraft til at komme godt i mål med opgaven?

Så kan du med fordel vende fokus mod Østeuropa og vores dygtige udenlandske vikarer – særligt hvis du skal bruge en større mængde arbejdskraft. 

Vi har specialiseret os i rekruttering af kompetente østeuropæiske håndværkere til ethvert behov, og hjælper også gerne dig. Vores udenlandske vikarer er hårdtarbejdende og motiverede – altid.

Kontakt os med det samme på +45 702 35 702, hvis du har behov for kompetente, stabile og motiveret østeuropæisk arbejdskraft.

Sådan finder vi de bedste udenlandske vikarer

Siden 2009 har vi hjulpet danske virksomheder med at finde kompetent, effektiv og fleksibel udenlandsk arbejdskraft.

Vi rekrutterer østeuropæiske håndværkere og faste medarbejdere gennem vores egne rekrutteringskontorer i Polen og Rumænien, som udelukkende arbejder for at finde de bedste udenlandske kandidater til os og vores kunder – og ikke til andre vikarbureauer.

Vi kender dem, og de kender os, vores samarbejdspartnere og det danske arbejdsmarked. Gennem årene har de derfor opbygget en enorm erfaring og ekspertise i at finde de mest kompetente kandidater primært til den danske industri- og byggebranche.

Og netop dette indgående kendskab sikrer en effektiv og værdifuld rekrutteringsproces for alle parter.

Vi har fundet udenlandske vikarer til mange forskellige virksomheder – og gør det gerne for dig også

Vi behøver vist ikke at nævne, at vi og vores østeuropæiske kollegaer gennem årene har opbygget en masse gode erfaringer, relationer og viden på området?

For det, der i virkeligheden betyder noget for dig, er vores evne til at bruge ovenstående til at finde de bedste medarbejdere til dig.

Og det er vi ikke i tvivl om, at vi kan. Herunder kan du med fordel læse, hvorfor andre virksomheder samarbejder med os – og gør det igen og igen.

Forventningsafstemning er nøglen til godt samarbejde og gode medarbejdere

God kommunikation er en væsentlig brik i arbejdet med at finde gode udenlandske vikarer. For kun på den måde kan vi skabe en effektiv og værdifuld rekruttering.

Inden rekrutteringsprocessen går i gang, er det derfor vigtigt, at vi sammen afstemmer forventninger, ønsker og krav til følgende:

  1. Hvor mange vikarer har du behov for?
  2. Hvilke konkrete opgaver skal løses?
  3. Hvilke kvalifikationer, uddannelser og eventuelle certifikater skal vikarerne have?
  4. Hvor lang forventes ansættelsesperioden at være?
  5. Hvordan skal vikaren aflønnes?
  6. Hvad er arbejdsstedets geografiske placering?
  7. Øvrige krav til vikaren?

Så snart vi har følgende på plads, kan vi starte vores rekruttering af de bedste vikarer i forhold til dine konkrete ønsker og behov.

Vi har egne rekrutteringskontorer i både Polen og Rumænien, og vores lokale medarbejdere har derfor stor erfaring i at finde rumænske og polske vikarer, der imødekommer netop vores kunders specifikke krav.

Vi taler polsk og rumænsk

Udover vores kollegaer i Polen og Rumænien er flere af medarbejderne i vores hovedafdeling her i Danmark også flersprogede. Det betyder, at vi til enhver tid kan forstå og hjælpe både dig og vores vikarer med oversættelse mellem dansk og polsk samt dansk og rumænsk.

Udenlandsk byggevikarer der står og snakker i telefon med beskyttelseshjelm på hovedet