Nem proces med rekruttering af vikarer

Lad os klare det administrative og praktiske vedrørende din arbejdskraft, så du kan koncentrere dig om driften.

BlueCollar-nem-proces
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Du har helt sikkert travlt. Det er i hvert fald tilfældet hos størstedelen af de virksomheder, der henvender sig til os. Det er jo ofte grunden til, at de mangler medarbejdere og søger støtte hos et vikarbureau.

Har du også for travlt til at finde kvalificerede medarbejdere? Så lad os hjælpe dig!

Det eneste, vi har behov for fra dig, er en indledende snak om, hvilken eller hvilke medarbejdere, du søger og har behov for. Det er nemlig yderst vigtigt for os at forventningsafstemme, så vi ikke spilder hverken din, kandidaternes eller vores tid.

Herefter kan vi gå i gang og inden for kort tid hjælpe dig med effektiv mandskabsudlejning.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Magdalena Bahrami

Direktør & Indehaver

Magdalena-Bahrami

Processen

Når behovet for en eller flere ekstra medarbejdere opstår, kan du enten vælge selv at bruge tid på at finde den eller de rette – eller du kan kontakte BlueCollar.
Der er flere gode grunde til at vælge sidstnævnte løsning. For det første kan det være en lang og tidskrævende proces at finde den rette vikar eller faste medarbejder, og for det andet følger der en masse administrative opgaver med ansættelsen, uanset om der er tale om en fastansættelse eller midlertidig ansættelse.
Når du vælger at lade os rekruttere den arbejdskraft, du søger, så tager vi os af det hele. Det betyder, at du forsat kan koncentrere dig om den daglige drift og ledelse.
Det eneste vi har brug for, før vi kan udarbejde et konkret tilbud til dig, er:
  • en jobbeskrivelse
  • dine ønsker og krav til vikaren/medarbejderen
  • de praktiske foranstaltninger såsom arbejdssted og ansættelsesperiode
På baggrund af ovenstående giver vi dig en pris, som dækker alle omkostninger ved at ansætte eller hyre medarbejderen via BlueCollar.
Så snart tilbuddet er godkendt starter vores rekrutteringsproces. Vi tager straks kontakt til vores dygtige rekrutteringsmedarbejdere i Polen og Rumænien, som hver dag arbejder for at skabe kontakt og gode relationer til mulige kandidater.
Vi har vores egen store database og et bredt netværk, som vi benytter os af, for at kunne rekruttere de bedste kandidater til dig. Herudover annoncerer vi dagligt på de største jobportaler i Polen og Rumænien, for ligeledes at tiltrække kvalificerede kandidater, der er i job.
Vi screener CV’er, tjekker certifikater og fremlægger herefter dit jobtilbud for relevante kandidater. Viser kandidaten interesse for jobbet, sørger vi for, at vedkommende får en fyldestgørende beskrivelse af arbejdet, arbejdsforholdene – og det at bo i Danmark.
Når vi mener at have fundet det eller de rette match, indhenter vi desuden relevante referencer.
Når kandidaten har fået præsenteret alle forhold og accepteret jobtilbuddet, udarbejder vi en oversættelse af kandidatens CV og eventuelle certifikater. Det er derfor let og overskueligt for dig at se, hvilke kandidater vi har fundet, inden vi præsenterer dig yderligere for vedkommende.
Er du enig i vores vurdering, opsætter vi gerne en online samtale mellem dig og kandidaten, inden den konkrete jobaftale indgås. Vi deltager gerne som oversætter under samtalen, hvis den ikke kan foretages på dansk eller engelsk.
Mener du, at kandidaten er den rette til jobbet, går vi straks i gang med næste step i processen. Dette indbefatter bl.a., at vi udfylder relevante papirer, koordinerer transport til Danmark og finder en bopæl til vedkommende tæt på arbejdsstedet.
Inden første arbejdsdag sørger vi for, at kandidaten ankommer godt til Danmark og hjælper vedkommende med at finde sig til rette i sin nye bolig.
Opstarten på arbejdspladsen planlægger vi sammen med dig. Som udgangspunkt sørger vi dog for, at medarbejderen kender arbejdsopgaverne og ved, hvad der kræves og forventes af ham eller hende.
Vi har desuden mulighed for at deltage i starten af arbejdsdagen sammen med vikaren, hvis der fx er vigtige sikkerhedsregler, som skal gennemgås.
Herefter er det vores erfaring, at medarbejderen kan varetage arbejdsopgaverne med instruktion fra nærmeste leder – på lige fod med de øvrige ansatte.
Skulle du eller vikaren have behov for sparring, oversættelse eller andet under ansættelsen, er vi aldrig længere væk end et opkald.
Vi ønsker at sikre, at både du og vores vikarer får et værdifuldt udbytte af samarbejdet. Derfor fungerer vi som bindeled, rådgiver og sparringspartner i forhold til ansættelsen i det omfang, I har behov for det – uden ekstra beregning.
Mange års erfaring har dog lært os at tryghed, sikkerhed og enkelhed er nogle af de væsentligste faktorer for et godt samarbejde. Derfor er der en række services, der indgår som en fast del af vores aftale, da de gavner både de virksomheder og vikarer, vi samarbejder med.
Udover hele rekrutteringsprocessen, sørger vi for:
  • Lønudbetaling til tiden ifølge gældende overenskomst
  • Evt. oversættelser af interne regler eller sikkerhedsprocedure
  • Ferieplanlægning i overensstemmelse med kunden
  • Vikarens bolig og transport
  • Skattekort og sygesikring
  • Lægebesøg
Er der andre opgaver eller funktioner, du ønsker, at vi udfylder, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan tilføje dette til vores samarbejdsaftale.

Vi tager os af alt det praktiske i ansættelsen

Det er ikke mere besværligt for dig at ansætte en udenlandsk vikar fremfor en dansk vikar. Tværtimod.

Vi tager os nemlig af alle de praktiske og juridiske detaljer, der følger med ansættelse af udenlandsk arbejdskraft – og vikarer generelt.

Blue Image

Vi sørger for alt
det administrative

Vi sørger også for,
at alle vikarer får

Vikarer til fast pris
– uden skjulte omkostninger

Hvad koster en udenlandsk vikar, tænker du måske?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken jobfunktion vedkommende skal udfylde. Ifølge vikarloven har vikarer – også udenlandske vikarer – ret til samme løn og samme vilkår som fastansatte i tilsvarende jobfunktioner.

Det korte svar på, hvad en udenlandsk vikar koster, er derfor: Det samme som dine øvrige medarbejdere i samme funktion.

Vi ønsker ikke bare at leve op til vikarloven, vi har også forpligtet os til at leve op til den gennem vores medlemskab ved Dansk Industri og Dansk Byggeri. Det er både din og medarbejderens sikkerhed for, at vi overholder alle gældende regler og overenskomster, der er på det aktuelle fagområde og i den virksomhed, hvor vedkommende skal udføre arbejdet.

BlueCollar-lagermedarbejder

Så lad os høre, hvad du søger – så skal vi nok give dig en pris.

Hos os får du dog ikke kun en pris. Du får en fast pris, som dækker alle omkostninger inklusive ubegrænset service i forhold til rekrutterings- og ansættelsesprocessen fra vores dygtige team. Der kommer altså ingen ekstraregninger.

Derfor ved du med sikkerhed, hvilke omkostninger, der er i forbindelse med ansættelse af medarbejdere eller brug af vikarer rekrutteret via BlueCollar.