Referencer

Herunder kan du læse et lille udpluk af referencer fra virksomheder og vikarer, vi har samarbejdet med.

BlueCollar-Find-Vikar-min
BlueCollar-Square

Virksomhederne siger:​

Vi gik til BlueCollar, fordi vi selv, samt danske vikarbureauer, ikke har kunne finde medarbejdere med de rette specialiserede kompetencer til vores 2. og 3. skift. BlueCollar lykkedes med at identificere kandidater til os i henholdes Polen og Rumænien og har været gode til at vende forskellige muligheder undervejs for at finde det rette match. Vi har primært haft vikarer med henblik på efterfølgende overtagelse og fastansættelse og har fået nogle dygtige og mødestabile medarbejdere, der i dag er en fast del af vores medarbejderstab.

Kommunikation og samarbejde med BlueCollar har fungeret upåklageligt. Ved misforståelser eller andre udfordringer har BlueCollar været yderst imødekommende og hjulpet med at finde en god løsning. Som arbejdsgiver er det rart at den administrative del håndteres af BlueCollar, og de sørger for, at alt omkring registrering, bolig, transport mv. fungerer. Vi er fuldt ud tilfredse med vores samarbejde med BlueCollar, og kan anbefale dem som vikar- eller rekrutteringspartner.
Anja Klitgaard-Hermansen, HR Manager
Hosta Industries A/S
”Vi har nu arbejdet sammen med BlueCollar mere eller mindre konstant igennem 6 år og vi har igennem hele perioden fået en rigtig god service med hurtig løsning af vore udfordringer med jævnligt behov for nyt personale. En del af vore vikarer fra BlueCollar har desuden været beskæftiget hos os kontinuerligt i flere år, hvilket er en stor fordel for os i forhold til oplæring, også af nye kollegaer. Vikarerne gør os fleksible i forhold til eventuel hurtig tilpasning af vores organisation og endda for samme lønniveau som vore øvrige medarbejdere. Vi er super tilfredse med samarbejdet.”
Claus Møller Clausen
Claus Møller Clausen
J.P. Træemballage A/S
"Dantech Freezing Systems A/S er leverandør af kvalitets udstyr til fødevare brancen world wide. For at kunne fremstille dette udstyr på vores fabrik, samt sikre at udstyret bliver monteret og installeret på den rette måde hos vores kunder har vi brug for flexible samt dygtige medarbejdere. Til at finde de rette kandidater er BlueCollar blevet en meget vigtig samarbejds partner for os. BlueCollar forstår til fulde vores krav & ønsker. De leverer den rette kandidat til jobbet hver gang."
Carsten
Carsten Bak Andreasen, Production Director
Dantech Freezing Systems A/S
"Vi har benyttet BlueCollar siden 2009 og kan kun sige at deres vikarer og service er helt i top. De leverer dygtige vikarer med de ønskede kvalifikationer og hjælper med alt det praktiske, så vi kan fokusere på projekterne. Vi er fuldt ud tilfredse og kan varmt anbefale dem som rekrutteringsbureau."
Søren Dalsgaard-min
Søren Dalsgaard
Ebbe Dalsgaard A/S
Vi har siden 2017 benyttet BlueCollar til rekruttering af produktionsmedarbejdere, da vi gennem en årrække har oplevet at det har været en udfordring at tiltrække dansk, kvalificeret arbejdskraft. BlueCollar har i den forbindelse været en stærk samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen, og har gentagne gange leveret stabile og kompetente vikarer. Vel at bemærke vikariater som oftest har ført til fastansættelse. Vi har samtidig erfaret, at BlueCollar yder en god og hurtig service gennem hele rekrutteringsprocessen, hvor de altid står til assistance hvis behovet opstår. Det er derfor min oplevelse, at samarbejdet med BlueCollar har været yderst tilfredsstillende. Christian Bisgaard Jensen, Director Nielsen & Løjmar A/S
Christian Bisgaard Jensen, Direktør
Nielsen & Løjmar A/S
”Arbejdet som BlueCollar leverer er altid effektivt og kommunikationen med dem er altid professionel og ligetil. Deres team sætter barren højt for hvad samarbejde angår og deres rekruttering finder dygtige kandidater, selv når kravene og ønskerne er mange. BlueCollar står for alt det administrative mht. vikarerne, så vi kan koncentrere os om arbejdet. Vi har uden tvivl truffet den rigtige beslutning da vi valgte BlueCollar som vikarbureau.”
Rodrigo Canfora de Carvalho, Site Engineer
CME-Letbane I/S

Vores vikarer siger:​

Jeg har valgt at samarbejde med BlueCollar fordi de tilbyder en stabil og et godt betalt arbejde.

Rekruttering og koordinatorerne har altid ydet en professional service, og de vælger altid den bedste løsning ud fra de forskellige situationer. Min konklusion er, at BlueCollar yder et professionelt og tillidsfuldt stykke arbejde.

Jeg har værdsat fleksibiliteten og de skiller sig derved meget ud fra deres konkurrenter på deres høje serviceniveau.
Ioan Adrian Branet
Ioan Adrian Branet
Sjakbajs, ansat i stålindustrien
”Når det gælder BlueCollar, har jeg samarbejdet med dem lige siden 2017. Jeg har aldrig haft problemer eller udfordringer, hverken med løn eller ansættelseskontrakter. Det er et yderst tillidsvækkende firma og jeg ser frem til at løse mange flere opgaver i fællesskab med BlueCollar.”
vikar Jan hariga
Jan Vasile Hariga
Betonarbejder, ansat indenfor infrastruktur
”Der er mange vikarbureauer på markedet, men jeg har været meget heldig at jeg fandt BlueCollar. Samarbejdet med dem er på et meget professionelt niveau. Allerede efter den første samtale vidste jeg at jeg ikke ville komme til at fortryde min beslutning. Jeg kan altid regne med et professionelt råd fra kontoret og jeg anbefaler BlueCollar til alle. Jeg ville ønske at alle arbejdsgivere var som BlueCollar og jeg kan ærligt fortælle at jeg til enhver tid vil stille mig til rådighed og hjælpe andre vikarer som ønsker arbejde.”
Marek skalski-min
Marek Skalski
Teamleder, tømrere
”Jeg har samarbejdet med BlueCollar siden 2016 og det har været en fornøjelse. Det er et yderst professionelt koordinatorteam der altid er tilgængelig på mail og telefon. BlueCollar hjælper med alle de administrative opgaver og sørger for at vi som vikarer får de bedste vilkår – jeg kan derfor kun anbefale samarbejdet og BlueCollar.”
Anna-Siwka
Anna Siwka
Ansat i produktionsvirksomhed