Dedikeret international rekruttering

Få adgang til førende international arbejdskraft via vores lokale rekrutteringskontorer i lande med mange dygtige kandidater.

Internationale medarbejdere står klar på byggeplads
BlueCollar-Square
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Med lokale rekrutteringskontorer i både Polen og Rumænien er vi tæt på kilden – og kan dermed garantere dig et stort udvalg af førende internationale kandidater til både kontor- og håndværksstillinger.

Gør brug af vores ekspertise indenfor international rekruttering, og få adgang til international arbejdskraft af højeste kaliber.

Vi rekrutterer førende international arbejdskraft

Og har gjort det hver dag siden 2009. Vi kender dermed processen fra A-Z og er i dag anerkendt som en af Danmarks førende leverandører af international arbejdskraft til særligt bygge- og anlægsbranchen samt industrien.

Vi har samtidig et stort netværk af ‘white collar’ arbejdskraft, herunder bl.a. ingeniører, arkitekter og konstruktører, som er klar til at rejse til Danmark og skabe værdi for ambitiøse virksomheder.

Kontakt os med det samme på +45 702 35 702, hvis du har behov for kompetente og motiverede internationale kandidater. 

In-house rekrutteringsspecialister og serviceafdeling – alt klares af os

Som full-service rekrutteringsbureau dækker vi hele værdikæden – udelukkende ved brug af interne specialister. Det er din sikkerhed for kvalitet i processen, og din garanti for, at der ikke er nogen fordyrende mellemled.

Vi har en gennemprøvet rekrutteringsproces på plads, der bl.a. inkluderer følgende:

 • Research af kandidater
 • Præsentation af kandidat-shortlist til kunden
 • Hjælp til endelig udvælgelse af kandidater til ansættelse
 • Alt administrativt arbejde, herunder ansættelseskontrakter og hjælp til Skat
 • Service af kandidater, herunder hjælp til rejse, ankomst og bolig i Danmark
 • 24-timers service, der håndterer eventuelle udfordringer

Vi oplever, at vores kunder sætter særligt stor pris på, at vi klarer det hele selv – og dermed også kan tage 100% ansvar for leveringen.

Internationalt netværk af motiverede kandidater

international ingeniør ved at forklare et koncept

Vi drager nytte af vores internationale kontorer i hver enkelt rekruttering. At have adgang til kandidater fra flere forskellige lande er naturligvis en stor fordel, når vores ultimative job er at finde de bedste medarbejdere til den enkelte stilling.

Uanset hvor de så kommer fra. For dine medarbejdere er i hele verden – og det er vores opgave at finde dem til dig.

Danmark er et attraktivt land for internationale kandidater

Der er gode løn- og leveforhold, samt lav kriminalitet og korruption i Danmark. Det er alt sammen attraktive vilkår for internationale kandidater, der i nogle tilfælde har været vant til det modsatte.

Men det er ikke nok for kandidaterne at vide, at Danmark er et godt land at arbejde i. De skal også vide, at du eksisterer. Og det er her, vi kommer ind i billedet. For kandidaterne kender heldigvis allerede os.

Diversitet og inklusion er medfølgende bonus

Internationalisering af virksomheder har mange fordele, og tilførslen af ny, kvalificeret arbejdskraft er blot en af dem. Noget helt andet er de nye dimensioner, de internationale medarbejdere tilfører teamet.

Du får nemlig øget diversitet og inklusion i teamet, som, udover at styrke performance generelt, også styrker omverdenens opfattelse af dig som arbejdsgiver.

Det er win-win – hele vejen rundt.

Vi styrer hele processen – du skal blot tage imod din arbejdskraft

Som din full-service rekrutteringspartner tager vi os af alt det administrative. Og vi mener vitterligt alt. Det inkluderer bl.a.:

 • Ansættelseskontrakt og arbejdstilladelse
 • Skatteforhold
 • Transport til Danmark
 • Bolig i Danmark
 • Generel service og hjælp til at være i et nyt land

Det er særligt vores høje serviceniveau, der medvirker til, at kandidaterne vælger os til igen og igen, når de leder efter nye muligheder i Danmark.

Vi sørger for en ny, god hverdag til dine nye medarbejdere, så de er klar til at give den gas for dig.

internationale medarbejdere taler sammen og peger på en skærm og er glade