Salgskoordinator til kundepleje og rekruttering med reference til salgschefen

Design uden navn (30)
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Salgskoordinator til kundepleje og rekruttering med reference til salgschefen

– Et vikarbureau i stor vækst – også i 2021.

BlueCollar er et specialiseret vikarbureau beliggende på Agerhatten i Odense SØ. Vi beskæftiger os med at servicere kunder indenfor primært industrisegmentet med kvalificerede vikarer til produktionen, samt vikarer til projekter indenfor byggesektoren. Vi rekrutterer i Polen og Rumænien fra egne rekrutteringskontorer. Vi er medlem af DI Byg og Vikarbranchen under DI (Dansk Industri).

Kundepleje og deraf kontinuerligt velfungerende kunderelationer er af højeste prioritet hos os. Derfor søger vi en salgskoordinator, der kan supportere salgsafdelingen og hjælpe rekrutteringsafdelingen med at få samspillet mellem BlueCollar, vikarer og kunden til at fungere optimalt.

Det indebærer både, at du hjælper salgs- og koordinatorafdelingen med faste opgaver, men også at du kan tage dialogen direkte med både eksisterende og potentielle kunder.

Der er tale om et fuldtidsjob.

Opgaver

Den primære opgave i jobbet er at supportere salgs- og koordinatorafdelingen. Det kan f.eks. være at få rekrutteringsprocessen og onboarding af vikarer til at forløbe gnidningsfrit, og det kan være at yde verdensklasse service til både nye og potentielle kunder.

Din profil

Vi søger en engageret medarbejder, som vil yde dedikeret assistance til salgs- og koordinatorafdelingen med det samme mål for øje: At kunderne får den bedst tænkelige service. Du er derfor serviceminded, selvtillidsfuld og har et stort gå-på-mod.

Da vi er en lille organisation, forventer vi, at du udviser stor fleksibilitet med såvel arbejdstid, som med karakteren af de opgaver der skal udføres. Vi forventer derfor, at:

 

  • Du har erfaring med salg af serviceydelser – erfaring med vikarbranchen eller med rekruttering af vikarer for en stor brugervirksomhed er en stor fordel
  • Du er Serviceminded med stort S
  • Du har flair for og erfaring med salg og kundepleje, herunder salg over telefonen.
  • Du har et veludbygget konkurrencegen og stræber altid efter at blive den bedste.
  • Du er god til at lytte og bruge de informationer du får.
  • Du er stabil, engageret og pligtopfyldende.
  • Du er fleksibel og søger løsninger frem for at se problemer.

BlueCollar tilbyder

Vi er et ambitiøst team i rivende udvikling. Vi har mere end 12 års erfaring i branchen, og med en meget stabil og stigende kundekreds har vi en spændende og til tider hektisk hverdag. Vi forsøger at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til sociale aktiviteter, som samtidig skal være båret af en målrettet og resultatskabende adfærd.

 

Du får:

  • Ordnede forhold og et godt og professionelt bagland.
  • En god løn der er afstemt med kvalifikationer og forventninger.
  • Et spændende og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgning og CV, som selvsagt behandles fortroligt, bedes sendt til ansoegning@bluecollar.dk. Du skal skrive Salgskoor2021 i emnefeltet. Kontakt gerne Gitte på tlf: +45 24846577, hvis du har spørgsmål til stillingen. Ansøgningsfrist er 21. juni 2021.