Serviceansvarlig til BlueCollar i Odense

Design uden navn (31)
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Serviceansvarlig til BlueCollar i Odense

– et spændende vikarbureau i konstant vækst.

BlueCollar er et specialiseret vikarbureau beliggende på Agerhatten i Odense SØ. Vi beskæftiger os med at servicere kunder indenfor primært industri segmentet med kvalificerede vikarer til produktionen, samt vikarer til projekter indenfor byggesektoren. Vikarbureauet rekrutterer i Polen og Rumænien fra egne rekrutteringskontorer. Vi er medlem af DI Byg og Vikarbranchen under DI (Dansk Industri).

Vi er af Børsen 4 gange blevet kåret som Gazelle, og væksten fortsætter. For at sikre vores vikarer et højt seviceniveau og optimale bolig og transportforhold, så udvider vi vores serviceafdeling med en ny position, som får det overordnede ansvar for afdelingen.  

Med reference til BlueCollars Driftschef søger vi derfor en ansvarsfuld og fleksibel person, som trives med til tider korte deadlines og til tider hektiske situationer.

Opgaver

BlueCollar tilbyder at sørge for bolig og såvel lokal som international transport til de udenlandske vikarer. Hovedopgaverne for den nye serviceansvarlige bliver:  

 • Ansættelse og ledelse af serviceassistenter (2 pers. – muligvis flere)
 • Gennemgang og kontrol af lejekontrakter og samarbejdsaftaler
 • Udarbejdelse af procedure for bolig/transport afdelingen
 • Koordinering af opgaver med bolig og transport
 • Kontaktperson til boligejere
 • Opfølgning og vedligeholdelse af lejemål
 • Administrative opgaver forbundet til ovenstående
 • Administrative opgaver ifm. med opholdstilladelser for udenlandske medarbejdere

Hertil kommer ad hoc opgaver som kan gå på tværs af virksomhedens afdelingerne, hvorfor der kræves en høj grad af fleksibilitet.

Din profil

Da jobbet indebærer ledelsesansvar for 2-3 personer har du enten erfaring med ledelse, eller du har en naturlig flair for ledelsesopgaven gerne ved at gå foran.

Du har en naturlig tilgang til anvendelse af IT og du mestrer officepakken og specielt Excel på et rimelig højt brugerniveau. Du kommunikerer både skriftligt og mundtligt på et højt niveau på dansk samt kan gøre dig forståelig i skrift og tale på engelsk.

På det personlige plan er du målrettet, fleksibel og selvstændig, samtidig med at du er teamplayer. Da jobbet har væsentlige administrative elementer, så er du samtidig en person med en høj grad af struktur.

BlueCollar tilbyder

Vi er et ambitiøst team i rivende udvikling. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og med en meget stabil og stigende kundekreds, har vi en spændende, og til tider hektisk hverdag. Vi forsøger at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til sociale aktiviteter, som samtidig skal være båret af en målrettet og resultatskabende adfærd.

 

Du får:

 • Fleksibelt job med høj grad af selvstændighed.
 • Opbakning fra et professionelt team.
 • Konkurrencedygtig løn, der er afstemt efter kvalifikationer og forventninger.
 • Et spændende og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgning bilagt CV, som naturligvis behandles fortroligt, bedes hurtigst muligt, og senest den 27. juni 2021, sendt til mail ansoegning@bluecollar.dk hvor der i emnefeltet bedes anført mærke: Service2021.

Henvendelse om stillingen kan rettes til driftschef Casper Sørensen på cs@bluecollar.dk eller på telefon +45 22 33 89 28, hvor du kan få yderligere information om stillingen.  

Det forventes at der bliver afholdt samtaler i uge 25/26, 2021.