Har du tiden til at grave et spadestik dybere?

BlueCollar-Viden-8-min
BlueCollar-Square-Dark
BlueCollar-Arbejdskraftudengraenser

Har du også oplevet at det kan være en udfordring at finde et vikarbureau som overholder alle overenskomstmæsssige regler til punkt og prikke? Og ønsker du sikkerhed i at din virksomhed kun anvender vikarer som bliver aflønnet korrekt?

 

Ud af alle de vikarbureauer som er i Danmark, er der kun 13 som er medlem af Vikarbranchen under DI. BlueCollar er medlem og det er derfor en sikkerhed for dig, når du vælger os som vikarbureau, at du ved at vi sætter baren højt hvad moral, ansvar og service angår.

 

Vi sætter en stor ære i, at de medarbejder vi rekrutterer er dygtige og passionerede i det arbejde de yder, og ofte er brugervirksomheden så glad for de vikarer vi har fundet, at de bliver fastansat, og det er på baggrund af vores hurtige og effektive rekrutteringsprocess.

 

Hvis du vælger BlueCollar, til at stå for rekrutteringen af dine nye medarbejdere garanterer vi at de medarbejdere vi finder, har hænderne skruet rigtigt på og lysten til at indgå i et team som leverer resultater af høj kvalitet. Vores vikarer er ansat under dansk overenskomst og bliver derfor aflønnet på lige fod med brugervirksomhedens egne ansatte.

 

Vil du bruge din tid på andre opgaver, og lade profesionelle løse udfordringen på en bæredygtig måde, så kontakt os på info@bluecollar.dk eller ring på +45 702 35 702

 

Med venlig hilsen
BlueCollar

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores vikarservices.

Magdalena Bahrami

Direktør & Indehaver

Magdalena-Bahrami